0

Опис шини Michelin Latitude Sport


Літня легкова шина Michelin Latitude Sport своїм зявилася, завдяки популярності нового сегмента позашляховиків, здатних розвивати високу швидкість і демонструють чудову керованість на асфальті. Однак ці здібності можна реалізувати тільки при наявності відповідних шин. Саме це є основною причиною появи цієї мо...

далі

Опис шини Michelin Latitude Sport


Літня легкова шина Michelin Latitude Sport своїм зявилася, завдяки популярності нового сегмента позашляховиків, здатних розвивати високу швидкість і демонструють чудову керованість на асфальті. Однак ці здібності можна реалізувати тільки при наявності відповідних шин. Саме це є основною причиною появи цієї моделі.

При розробці цієї шини фахівці компанії використовували технології, що раніше застосовувалися в автоспорті і моделях для спортивних легкових автомобілів. Тому склад гумової суміші і конструкція протектора була запозичена від дуже успішною спортивною шини Pilot Sport 2, яку багато в чому можна вважати еталоном.

Однак модель Latitude Sport ні в якому разі не можна вважати звичайною копією Pilot Sport 2. Ця шина була значно модернізована. Причому мова йде не тільки про банальне збільшення розмірів і маси, але і куди більш значних змін конструкції.

При створенні шини Michelin Latitude Sport фахівцям компанії довелося вирішити кілька складних завдань. Перш за все, потрібно компенсувати збільшену через більшої маси відцентрову силу, що викликає деформацію протектора. Через це відбувається зменшення розмірів плями контакту, що негативно позначається на характеристиках керованості.

Для боротьби з цим явищем в конструкцію шини був доданий унікальний брекерних шар, який продовжений в плечові зони, а нейлонові нитки намотані з змінним кроком і під кутом 0 градусів щодо осі обертання. Збільшення площі брекерного шару дозволило істотно знизити деформацію, максимально збільшивши тим самим площу плями контакту. Розташування нейлонових ниток з перемінним кроком і під кутом 0 градусів дозволяє точково і ефективно боротися з неоднорідністю відцентрової сили, по-різному впливає на різні частини протектора.

Основні особливості шини Michelin Latitude Sport

- Унікальний нейлоновий брекерних шар ефективно бореться з деформаціями протектора, що виникають при русі на високій швидкості;
- Відмінна курсова стійкість забезпечується цілісною і жорсткою конструкцією центрального поздовжнього ребра;
- Оптимізований дизайн асиметричного малюнка протектора дозволив знизити опір кочення, зберігши при цьому інші характеристики на високому рівні.

 
літня шина
9 540 грн
Код товару: 294973
9 540 грн
Код товару: 294973
літня шина
11 635 грн
Код товару: 295034
11 635 грн
Код товару: 295034
Показано 1 - 2 з 2 товарів