0

Опис шини Michelin Agilis


Незважаючи на наявність в асортименті французького виробника однойменної моделі із позначкою «+», комерційна шина Michelin Agilis як і раніше є шинним виробом з більш ніж актуальними експлуатаційними властивостями. По суті, єдиним недоліком даної моделі є відсутність європейської маркування нового зразка, яка є у нов...

далі

Опис шини Michelin Agilis


Незважаючи на наявність в асортименті французького виробника однойменної моделі із позначкою «+», комерційна шина Michelin Agilis як і раніше є шинним виробом з більш ніж актуальними експлуатаційними властивостями. По суті, єдиним недоліком даної моделі є відсутність європейської маркування нового зразка, яка є у новішій шини. В іншому вони ідентичні.

Технологія максимального контакту

Значна частина високих експлуатаційних характеристик даної моделі забезпечується за рахунок технології Durable Contact Patch. Вона являє собою цілий комплекс рішень, основною метою яких є забезпечення максимальних розмірів плями контакту з дорогою, незалежно від рівня завантаження автомобіля. Велика частина нововведень припала на конструкцію каркаса. Він був значно посилений за рахунок використання безшовних технологій в намотуванні корду, а також появи додаткового брекера, також виготовленої зі сталевого корду. Все це вкупі дозволило істотно підвищити стійкість шини до впливу різноспрямованих відцентрових сил під час руху. Крім збільшення розмірів плями контакту це призвело до підвищення стабільності його форми, зниження опору коченню, збільшення вантажопідйомності.

Зносостійка гумова суміш

Дана модель стала однією з перших, в якій протектор виготовлений з гумової суміші Durable Security Compound. Вона відрізняється дуже високою стійкістю до абразивного і нерівномірного зносу, а крім того, відмінними зчіпними властивостями, які залишаються практично незмінними протягом всього терміну служби шини. Всі ці та багато інших достоїнств зявилися у гумової суміші цієї шини, завдяки новітнім полімерів, які збільшили міцність молекулярних звязків між усіма її компонентами.

Основні особливості шини Michelin Agilis

- шина призначена для комерційної техніки малої і середньої вантажопідйомності;
- посилена конструкція каркаса поліпшує зчеплення, знижує витрату палива, підвищує вантажопідйомність і надійність;
- оптимізована гумова суміш покращує зчіпні властивості на мокрій дорозі, збільшує термін служби шини, перешкоджає абразивного і нерівномірного зносу .