0

Опис шини Matador MP-85 Hectorra 4x4


Всі 27 типорозмірів з розмірного ряду річної легкової шини Матадор MP-85 Hectorra 4x4 призначені для легкових автомобілів підвищеної прохідності, кросоверів і позашляховиків. При цьому вона була спеціально розроблена для експлуатації на асфальтових дорогах. Про це недвозначно натякають високі навіть для зв...

далі

Опис шини Matador MP-85 Hectorra 4x4


Всі 27 типорозмірів з розмірного ряду річної легкової шини Матадор MP-85 Hectorra 4x4 призначені для легкових автомобілів підвищеної прохідності, кросоверів і позашляховиків. При цьому вона була спеціально розроблена для експлуатації на асфальтових дорогах. Про це недвозначно натякають високі навіть для звичайних легкових шин швидкісні індекси - W або Y в залежності від типорозміру.

Асиметричний дизайн протекторного малюнка

Протектор даної шини складається з двох конструктивних частин. Зовнішня сторона шини відрізняється закритим дизайном і вузькими поперечними дренажними канавками. Це дозволило значно збільшити розміри плями контакту. В результаті шина демонструє відмінну стійкість при проходженні поворотів.

Внутрішня частина протекторного малюнка має велику кількість більш вузьких блоків, що формують численні кромки зчеплення. У поєднанні з широкими дренажними канавками це дозволяє шині демонструвати прекрасну керованість на мокрому покритті.

Багатофункціональна дренажна система

Чотирьох широких поздовжніх дренажних канавок виявилося цілком достатньо, щоб забезпечити швидке відведення води з плями контакту. Це дозволило значно знизити ймовірність виникнення аквапланування, за рахунок чого шина Матадор MP-85 Hectorra 4x4 відрізняється чудовою керованістю навіть в дуже несприятливих погодних умовах. Крім того, стінки дренажних канавок мають різні кути нахилу, внаслідок чого вдалося підвищити жорсткість протектора, а разом з цим і стійкість до бічних ковзань.

Ламелі плечових зон протектора

Крім збільшених розмірів плечові зони протектора відрізняються наявністю на поверхні безлічі прямих ламелей. Ці протекторні елементи оптимізують еластичність блоків, в результаті чого шина демонструє тихий і мякий хід.

Основні особливості Матадор MP-85 Hectorra 4x4

- чудове зчеплення в будь-яких умовах, завдяки асиметричному дизайну протекторного малюнка;
- жорстке поздовжнє ребро забезпечує чудову курсову стійкість, а його розташування з зовнішньої сторони протектора дозволяє проходити повороти на більш високій швидкості;
- посилена конструкція плечових зон позитивно впливає на характеристики керованості;
- індикатор зносу проінформує водія про ступінь зносу і необхідності заміни шини;
- мякий і комфортний хід, завдяки спеціальним ламелей в плечових зонах протектора.

 
літня шина
4 985 грн
Код товару: 288624
4 985 грн
Код товару: 288624
Показ 1 - 1 з 1 товара