0

Опис шини Kumho Ecsta PS71


Літня шина Kumho Ecsta PS71 є однією з новинок південнокорейського бренду. Як і інші моделі цієї лінійки, вона спроектована для легкових автомобілів, причому найбільш динамічних їх версій, оскільки відноситься до категорії UHP. Розробка велася з «нуля», тому шина зовні нічим не нагадує попередню модель з індексом KU...

далі

Опис шини Kumho Ecsta PS71


Літня шина Kumho Ecsta PS71 є однією з новинок південнокорейського бренду. Як і інші моделі цієї лінійки, вона спроектована для легкових автомобілів, причому найбільш динамічних їх версій, оскільки відноситься до категорії UHP. Розробка велася з «нуля», тому шина зовні нічим не нагадує попередню модель з індексом KU39, перевершуючи її за більшістю характеристик, включаючи гальмівний шлях і зчеплення на мокрому покритті.

Покращений компаунд

Більшою ступеня перевагу по зчіпних властивостях на мокрому покритті забезпечується фізико-хімічними властивостями гумової суміші. В її складі зявився ряд високотехнологічних матеріалів нового покоління: бутадієн-стірольний каучук і спеціальні полімери, які дозволили збільшити частку вмісту силіки. В результаті протектор буквально прилипає до дорожньої поверхні, ігноруючи її низьку температуру при дощі.

Новий дизайн протектора

Ще одним нововведенням став протекторний малюнок. Як і у попередньої моделі, він має асиметричний спрямований дизайн, але при цьому забезпечує шині куди більше продуктивності. Особливо на мокрому покритті. Він містить збільшену кількість дренажних канавок, обсяг яких став більше. Вони розташовуються таким чином, щоб максимально прискорити процес осушення плями контакту.

Основні особливості Kumho Ecsta PS71

- спроектована спеціально для спортивних версій легкових автомобілів;
- покращений компаунд з високотехнологічними матеріалами нового покоління і збільшеним вмістом силіки;
- великі розміри плями контакту забезпечують відмінне зчеплення з сухим покриттям;
- оптимізоване розташування і значну кількість дренажних канавок мінімізує ризик аквапланування на будь-якій швидкості.

 
літня шина
3 700 грн
Код товару: 310801
3 700 грн
Код товару: 310801
літня шина
4 399 грн
Код товару: 376748
4 399 грн
Код товару: 376748
літня шина
5 051 грн
Код товару: 282425
5 051 грн
Код товару: 282425
Показано 1 - 3 з 3 товарів