0

Опис шини Kumho Ecsta PS31


Корейська компанія Kumho представила чергову новинку Ecsta PS31, яка відноситься до преміум сегменту і орієнтована на використання в автомобілях спортивного класу. Шина забезпечує поліпшені показники зчеплення з дорожнім полотном, відмінну керованість, зменшені шумові ефекти і тривалий експлуатаційний період.

Зчіпн...

далі

Опис шини Kumho Ecsta PS31


Корейська компанія Kumho представила чергову новинку Ecsta PS31, яка відноситься до преміум сегменту і орієнтована на використання в автомобілях спортивного класу. Шина забезпечує поліпшені показники зчеплення з дорожнім полотном, відмінну керованість, зменшені шумові ефекти і тривалий експлуатаційний період.

Зчіпні характеристики

Перше, що потрібно відзначити, це максимально допустиму швидкість, для якої призначена нова модель - 270 км / ч (згідно з маркуванням). Цей показник вже сам по собі свідчить від спортивної спрямованості шини. Що ж стосується протектора, то він відрізняється своєю агресивністю в поєднанні з спрямованістю дизайну. До цього варто додати використання спеціальної гумової суміші High Grip Resin (власна розробка компанії), яка в своєму складі містить силіку високодисперсного типу і стірольний каучук. Ці особливості забезпечують кращі зчіпні характеристики, які зберігаються і на мокрій дорозі. А підсилюють ефект зчеплення 4-е поздовжніх канали, що представляють собою одні з головних елементів системи водовідведення. Тим більше, що 2 з них мають вид вигнутих ліній - сприяє збільшенню швидкості відводу вологи з контактної зони.

Розгін і гальмування

Для забезпечення поліпшених тягових властивостей протектор новинки був оснащений поздовжнім ребром суцільного типу, яке розташовується в центральній частині. Такого конструктивне рішення дозволило поліпшити тягово-зчіпні показники на сухій дорозі, забезпечивши автомобілю швидкий розгін і не менш швидке гальмування. Крім того, істотно покращилася і керованість, що важливо для спортивних автомобілів.

Попередження нерівномірного зносу

Застосування сучасних технологій компютерного моделювання дозволили розробити шину, яка відрізняється оптимальним тиском в зоні контакту, що поліпшує керованість, а також мінімізує ризик виникнення пошкоджень при наїзді на нерівності, ями. Така будова дозволило оптимізувати знос, який відрізняється своєю рівномірністю. Останній фактор сприяє збереженню всіх експлуатаційних властивостей на високому рівні в процесі всього терміну використання.

Протекція від деформації

Поздовжні групи блоків на покришці оснащені спеціальними шашками з насічками, а також суцільними елементами. Така будова дозволяє поліпшити показники зчеплення в умовах слизьких доріг.

Для захисту від деформаційного впливу при інтенсивній їзді і входження в повороти зовнішні блоки зробили здвоєними. Крім того, такі елементи зєднали між собою перемичками, що зумовило кращий відгук на дії рульового колеса без ризику виникнення порушення форми протектора.

Покращена тепловіддача

Для зниження нагріву під час підвищених швидкостей в плечових зонах є квадратні поглиблення, які виступають в ролі системи охолодження. Вони сприяють підвищеної тепловіддачі, оскільки збільшують тертя з повітряними масами.

Основні особливості Kumho Ecsta PS31

- шина преміум-класу, яка орієнтована на власників спортивних седанів;
- має поліпшені тягово-зчіпними характеристиками;
- має систему охолодження ;
- відрізняється довгим терміном служби;
- має поліпшені показниками зчеплення, як на сухій дорозі, так і мокрому покритті.