0

Опис шини Hankook W310 i cept Evo


Hankook Winter I * Cept (W310) - автомобільні шини, оптимізовані для швидкої їзди в зимовий час. Корейський виробник зумів спроектувати виріб, що поєднує в собі відмінні експлуатаційні характеристики, що дозволяє водієві відчувати себе впевнено навіть при подоланні снігових заметів. Асиметричний протектор спр...

далі

Опис шини Hankook W310 i cept Evo


Hankook Winter I * Cept (W310) - автомобільні шини, оптимізовані для швидкої їзди в зимовий час. Корейський виробник зумів спроектувати виріб, що поєднує в собі відмінні експлуатаційні характеристики, що дозволяє водієві відчувати себе впевнено навіть при подоланні снігових заметів. Асиметричний протектор справляється з будь-яким дорожнім покриттям.

Особливості моделі Hankook Winter I * Cept (W310)

В протекторі Hankook Winter I * Cept W310 існують 2 важливі області. Перша - для контакту з сухим покриттям, друга - з вологим. Ламелі 3-ех мірного типу на протекторних шашках не деформуються під час їзди, завдяки чому комфорт від водіння стає помітним. Також, дана технологія надає транспортному засобу більше стабільності при русі в ожеледь.

Особлива технологія, використана I * Cept (W310) і отримала назву «ведмежі кігті» ефективно звільняє малюнок шини від налиплого снігу, виводить воду, тим самим роблячи зчеплення більш якісним і стійким до аквапланування. Нова формула гумової суміші із застосуванням кремнієвого оксиду не змінює властивостей навіть при значних коливаннях температурного режиму, надаючи велику курсову стійкість, зменшуючи паливний витрата.

На додаток до всього, спеціальним захистом диска від зовнішніх пошкоджень виступає пристосування-кільце, вмонтований в шину. При русі транспортного засобу шуми і вібрації поглинаються поверхнею протектора. Виробником гарантується безшумна і комфортна їзда. Пухкий сніг - часте явище російської зими з легкістю долається через особливих «перемичок» на доріжці поздовжнього типу.

Наявність шипів для такого відомого виробника як Ханкук в моделі Winter I * Cept (W310) є зайвим навіть в дуже складних зимових умовах. Оригінальний дизайн робить високошвидкісні шини (UHP) ще більш привабливими. При досягненні максимальної швидкості (особливо взимку!) Водій повинен відчувати повний контроль над своїм автомобілем, W310 - гарантія безпеки і якості!