0

Опис шини Hankook W320 i cept Evo2


Зимова шина Hankook W320 i cept Evo2 є однією з новинок, мабуть, самого іменитого південнокорейського виробника. Ключовою особливістю даної моделі є чітко визначена «цільова аудиторія» - європейські власники найбільш потужних модифікацій сучасних легкових автомобілів компактного і середнього класу. Ця нешипо...

далі

Опис шини Hankook W320 i cept Evo2


Зимова шина Hankook W320 i cept Evo2 є однією з новинок, мабуть, самого іменитого південнокорейського виробника. Ключовою особливістю даної моделі є чітко визначена «цільова аудиторія» - європейські власники найбільш потужних модифікацій сучасних легкових автомобілів компактного і середнього класу. Ця нешипованная шина була розроблена з урахуванням кліматичних особливостей країн Західної і Центральної Європи, де зима в силу близькості даної території до Атлантичного океану має ряд відмінних рис. З урахуванням нашого клімату ця шина відмінно підійде для автовласників, які проживають в середній смузі і південних регіонах.

Компаунд з підвищеним вмістом силіки і спеціальними полімерами

Значна частина переваг цієї шини забезпечується рядом унікальних фізико-хімічних властивостей використаного в ній компаунда. Крім підвищеного вмісту силіки він відрізняється наявністю спеціальних полімерних зєднань, що поліпшують відразу кілька експлуатаційних властивостей шини. Зокрема, це поліпшує зчеплення на засніжених і мокрих покриттях, знижений опір коченню, а також підвищена стійкість до будь-яких видів зносу і високотемпературного впливу.

Міцний і легкий каркас

Оскільки дана модель призначена для легкових автомобілів з високими динамічними характеристиками, то не дивно, що її конструкція відмінно адаптована для експлуатації на великій швидкості. Значна частина забезпечують це рішень припала на каркас. Він цілком виготовлений із синтетичних матеріалів з використанням технології безшовної намотування. Це дозволило зробити каркас одночасно і легким і міцним, забезпечивши йому при цьому високу стійкість до динамічної деформації. Використання сучасних технологій намотування корду значно знизило рівень нагріву шини при високошвидкісному русі, що, в свою чергу, позитивно позначилося на паливній економічності і довговічності.

Посилений брекер

Ще однією оригінальною особливістю конструкції цієї шини є використання комбінованого брекера. Один з його верств виготовлений із сталевого корду, значна частина якого знаходиться на боковинах шини Hankook W320 i cept Evo2. Тут також була використана технологія безшовної намотування. Така конструкція відрізняється високим рівнем жорсткості, що з одного боку покращує керованість, а з іншого - знижує витрату палива і перешкоджає нерівномірному зносу.

Спеціальний ущільнювач обода

Крім брекера посиленою конструкцією відрізняється і обід шини. Її основою є спеціальний високоміцний ущільнювач, який в поєднанні з оптимізованою формою самого обіду забезпечує більш щільний контакт шини з колісним дискам. В умовах реальної експлуатації дана особливість дає про себе знати у вигляді поліпшеної керованості і швидких точних реакцій на повороти керма.

Плечові зони збільшеної ширини

Ще одним фактором, що обумовлює відмінну керованість і стійкість шини в поворотах , є дизайн плечових зон її протектора. Вони характеризуються збільшеною шириною і жорсткою конструкцією розташованих тут блоків. Ці ж особливості забезпечують шині високу ефективність при гальмуванні.

3D-ламелі декількох видів

Обходячись без шипів, дана модель характеризується впевненим поведінкою на битій снігу та криги. Зчеплення на таких типах покриття забезпечується за рахунок високої ефективності тривимірних ламелей, що утворюють в цілому кілька тисяч додаткових зчіпних крайок. При цьому різні особливості в їх конструкції дозволяють поліпшувати ряд інших не менш важливих характеристик, завдяки чому ця шина відрізняється відмінною універсальністю.

Ламелі в центральній частині можуть блокуватися між собою, що підвищує жорсткість цілих ділянок протектора. Дана особливість істотно покращує курсову стійкість і оперативність управління.

У свою чергу, ламелі в плечових зонах протектора підвищують жорсткість блоків тільки в поперечному напрямку. Результатом цього рішення поліпшується зчеплення в поворотах і при гальмуванні.

Високопродуктивна дренажна система

При розробці даної моделі особлива увага була приділена забезпеченню максимальної стійкості не тільки до аквапланування, а й Шуга. Саме цим прагненням фахівців південнокорейського бренду обумовлено використання дуже широких дренажних канавок. При цьому ефективність їх роботи була значно підвищена за рахунок розташування більшості з них під гострим кутом і проти руху. Це дозволило максимально задіяти для відводу від зони контакту води і сніжної сльоти відцентрові сили прискорення, під впливом яких пляма контакту дуже швидко очищається навіть при найнесприятливіших дорожніх і погодних умовах.

Основні особливості шини Hankook W320 i cept Evo2

- унікальні фізико-хімічні властивості гумової суміші протектора забезпечують йому відмінну продуктивність, як при сильних морозах, так і під час відлиги;
- невелика вага і міцна конструкція каркаса цілком виконана з синтетичних матеріалів з використанням технології безшовної намотування корду, що покращує стабільність і оперативність управління на великій швидкості, знижуючи при цьому рівень нагріву шини;
- додатковий сталевий корд брекере поліпшує керованість, знижує ризик виникнення передчасного зносу протектора, зменшує опір коченню;
- високоміцний ущільнювач обода і його оптимізована форма підвищують надійність до нтакта шини з колісним диском, що поліпшує керованість, роблячи її більш передбачуваною та надійною;
- збільшені плечові зони з безліччю широких блоків забезпечують відмінне зчеплення в поворотах і скорочений гальмівний шлях;
- кілька видів тривимірних ламелей покращують безліч технічних характеристик крім зчеплення на слизьких дорогах, починаючи від курсової стійкості і закінчуючи стійкістю протектора до нерівномірного зносу;
- підвищена ефективність дренажної системи, що справляється з легкістю з очищенням плями контакту, як від води, так і від більш великовагової сніжної сльоти.
 
зимова шина
5 031 грн
Код товару: 432106
5 031 грн
Код товару: 432106
зимова шина
9 315 грн
Код товару: 409929
9 315 грн
Код товару: 409929
Показано 1 - 2 з 2 товарів