0

Опис шини Hankook K120 Ventus V12 Evo2


Літня шина Hankook K120 Ventus V12 Evo2 вже давно користується заслуженою популярністю серед власників легкових автомобілів. Цей виробник відомий своїми інноваційними рішеннями і новими технологіями. Створюючи цю модель, фахівці компанії постаралися врахувати всі бажання споживачів, і основний упор зроби...

далі

Опис шини Hankook K120 Ventus V12 Evo2


Літня шина Hankook K120 Ventus V12 Evo2 вже давно користується заслуженою популярністю серед власників легкових автомобілів. Цей виробник відомий своїми інноваційними рішеннями і новими технологіями. Створюючи цю модель, фахівці компанії постаралися врахувати всі бажання споживачів, і основний упор зробили на максимальну комфортність і підвищену керованість. Щоб досягти цих показників використовувалася нова водовідвідні система і направлений малюнок протектора, який забезпечує відмінну керованість на будь-якій дорожній поверхні і при будь-яких швидкостях.

Удосконалена система відводу води

Нова водовідвідні система складається з чотирьох великих водовідвідних каналів і великої кількості дрібних насічок і надрізів. Великі канали швидко видаляють воду з протектора, запобігаючи можливому аквапланування. Дрібні канали сприяють зниженню шуму при русі і підсилюють зчеплення на мокрій дорожній поверхні. Система каналів має незвичайну форму, що підсилює зчеплення з мокрою дорожньою поверхнею, як при прямолінійному русі, так і при будь-яких маневрах.

Спрямований протекторний малюнок

Спеціально був обраний спрямований протекторний малюнок, який має прекрасні експлуатаційними характеристиками на великих швидкостях. Підвищити курсову стійкість Hankook K120 Ventus V12 Evo2 допомогло центральне безперервне ребро, що також скоротило час зворотного звязку. Блоки плечової зони мають гострі кромки, які збільшують зчеплення при поворотах, а спеціальне гумове кільце підвищує захист від пошкоджень і проколів. Дана шина прекрасно тримає дорогу і відрізняється підвищеною стійкістю на будь-якому дорожньому покритті. Інноваційна тришарова конструкція протекторних блоків спільно з їх незвичайним розташуванням дозволила істотно збільшити площу контакту.

Новий компаунд

При створенні шини використовувався новий компаунд, що містить унікальні компоненти. В результаті цього шина має прекрасну зносостійкість, що істотно збільшило її пробіг при будь-яких режимах руху. Також нова гумова суміш дозволила зменшити час відновлення протектора і підвищила зчіпні властивості з вологою дорожньою поверхнею.

Основні особливості шини Hankook K120 Ventus V12 Evo2

- Удосконалена гумова суміш сприяла підвищенню пробігу шини, а також збільшила зчеплення з мокрим дорожнім покриттям;
- Унікальна система охолодження забезпечує рівномірний розподіл тепла по всій поверхні, що підвищило керованість і термін експлуатації;
- Оновлена водовідвідні система запобігає можливому аквапланування і підвищує комфортність їзди, зменшуючи шум при русі.