0

Опис шини Goodyear Wrangler All-Terrain Adventure with Kevlar


Всесезонна шина Goodyear All-Terrain Adventure створювалася з урахуванням специфічних особливостей експлуатації пікапів американського виробництва. Більшість з них використовується не тільки на шосе, але і на сільських дорогах. При цьому заокеанські автовласники не звикли міняти зи...

далі

Опис шини Goodyear Wrangler All-Terrain Adventure with Kevlar


Всесезонна шина Goodyear All-Terrain Adventure створювалася з урахуванням специфічних особливостей експлуатації пікапів американського виробництва. Більшість з них використовується не тільки на шосе, але і на сільських дорогах. При цьому заокеанські автовласники не звикли міняти зимові шини на літні і навпаки. Прагнучи відповідати всім цим вимогам, в Goodyear створили модель буквально на «всі випадки в житті», застосувавши її конструкції ряд передових технологій і сучасні матеріали.

Брекер з кевлара від DuPont

Представляючи дану модель в світовій пресі, північноамериканський виробник особливо відзначав наявність брекера, виготовленого з волокон кевлара від компанії Dupont. Даний матеріал відрізняється винятковою механічною міцністю, еластичністю і невеликою вагою. Використання його при виготовленні брекерного шару дозволило поліпшити цілий ряд важливих експлуатаційних характеристик. Основним з них є дивовижна мякість на ходу, яка була досягнута без шкоди надійності і вантажопідйомності. Останній показник знаходиться на досить високому рівні. Виняток становлять 12 типорозмірів даної моделі, що мають маркування Pro-Grade. Вони призначені для пікапів категорії Heavy Duty і відрізняються від звичайних версій наявністю двошарового брекера з кевларових волокон.

Універсальний протектор з відкритим дизайном

Однією з відмінних рис протектора шини Goodyear Wrangler All-Terrain Adventure with Kevlar є те, що його дизайн має куди більшою продуктивністю поза дорогами, ніж на них. Як і у позашляхових моделей, він містить велику кількість окремих блоків, віддалених один від одного на значній відстані, згрупованих в пять поздовжніх ребер. Наявність цих складових елементів покращує стійкість на високій швидкості, а також сприяє більш швидким і точним реакцій шини на повороти керма. У той же час численні блоки утворюють в процесі руху безліч різноспрямовано розташованих крайок зчеплення, що забезпечує впевнене поведінку на сільських і слизьких дорогах.

Багатошарова конструкція боковин

Ще однією технологією, що знайшла застосування в конструкції цієї шини, є Durawall. Вона являє собою посилену конструкцію боковин шини, що складається з декількох шарів. Той з них, який розташовується зовні, виготовлений з більш жорсткого компаунда, що володіє підвищеною стійкістю до проколів і порізів.

Надійне зчеплення в піску і на бруду

Дана шина характеризується непоганими показниками прохідності по грунтах з зниженою несучою здатністю. Вони забезпечуються за рахунок дизайну плечових зон. Ця частина протектора виконана у відкритому дизайні. Але на відміну від центру протекторного малюнка розташовані тут блоки мають більш масивні розміри. Значна частина цих протекторних елементів розташовується на боковинах, утворюючи на них численні кромки зчеплення. Дана конструктивна особливість найбільш яскраво проявляє себе при русі на земляних і піщаних грунтах з підвищеним рівнем вологи, а також в глибокому снігу, забезпечуючи шину надійним зчепленням з такими видами покриття.

Основні особливості Goodyear Wrangler All-Terrain Adventure with Kevlar

- один або два шари кевлара брекере надають мякість на ходу, підвищують стійкість протектора до проколів і порізів, збільшують вантажопідйомність;
- універсальний протекторний малюнок з відкритим ненаправленим дизайном оптимізований для експлуатації на будь-яких типах покриття в протягом всього року;
- масивні блоки плечових зон протектора утворюють численні кромки зчеплення навіть на боковинах, завдяки чому шина демонструє впевнену поведінку на земляних і піщаних грунтах;
- стійка до проколів і порізів багатошарова конструкція боковин підвищує надійність і збільшує термін служби навіть при найнесприятливіших умовах експлуатації.
 
всесезонна шина
4 251 грн
Код товару: 376907
4 251 грн
Код товару: 376907
всесезонна шина
5 126 грн
Код товару: 393352
5 126 грн
Код товару: 393352
всесезонна шина
5 407 грн
Код товару: 356968
5 407 грн
Код товару: 356968
всесезонна шина
6 308 грн
Код товару: 393355
6 308 грн
Код товару: 393355
всесезонна шина
6 313 грн
Код товару: 388636
6 313 грн
Код товару: 388636
всесезонна шина
6 466 грн
Код товару: 386239
6 466 грн
Код товару: 386239
всесезонна шина
7 103 грн
Код товару: 358794
7 103 грн
Код товару: 358794
всесезонна шина
7 723 грн
Код товару: 376235
7 723 грн
Код товару: 376235
Показано 1 - 8 з 8 товарів