0

Опис шини Goodyear Ultragrip 9


Зимова нешипована шина Goodyear Ultragrip 9 є однією з новинок найвідомішого північноамериканського виробника. Як і її попередниця модель під порядковим номером «8» призначена для самого широкого спектра сучасних легкових автомобілів. І, звичайно ж, тут знайшли застосування всі новітні технологічні розробки Good...

далі

Опис шини Goodyear Ultragrip 9


Зимова нешипована шина Goodyear Ultragrip 9 є однією з новинок найвідомішого північноамериканського виробника. Як і її попередниця модель під порядковим номером «8» призначена для самого широкого спектра сучасних легкових автомобілів. І, звичайно ж, тут знайшли застосування всі новітні технологічні розробки Goodyear, що вважається одним з лідерів світової шинної індустрії.

Що стосується маркетингу, то ультрагріп 9 планується просувати на ринки різних країн точно таким же чином, що і попередню модель. Потенційних покупців залучать поліпшеним зчепленням на зимових дорогах, коротким гальмівним шляхом і прекрасною керованістю.

Нова версія технології 3D-BIS

Протягом уже багатьох років компанія Goodyear невпинно займається вдосконаленням технології тривимірних ламелей 3D-BIS . Як і раніше, північноамериканські шинники виконали величезну роботу, в черговий раз збільшивши кількість зчіпних крайок за рахунок підвищення щільності ламелей. На практиці це означає поліпшення зчеплення на льоду, що дозволяє повністю нівелювати відсутність шипів, а разом з цим і шуму.

Оновлена гумова суміш

Одним з нововведень нової UltraGrip 9 стала гумова суміш, вірніше її склад, в який включили новітні матеріали, зокрема функціональні полімери. З їх допомогою забезпечуються більш міцні молекулярні звязки між всіма компонентами гумової суміші. Практичний результат цих хитрощів - зниження опору коченню, підвищення стійкості до зношування, а також поліпшення зчіпних властивостей, перш за все, на слизьких дорогах.

Стабільна керованість за будь-яких погодних і дорожніх умовах

Як і належить новинці, Goodyear Ultragrip 9 отримала новий протекторний малюнок, який, як і у численних попередників, відрізняється агресивним V-подібним дизайном. Основним нововведенням є збільшилися в довжині поперечні кромки зчеплення химерної зігнутої форми. Кожна з них сформована безліччю масивних блоків, розташованих на значній відстані один від одного. Дана особливість дозволяє протектору захоплювати значні маси снігу, забезпечуючи тим самим більш надійне зчеплення на засніжених дорогах. Також не можна не відзначити розташування цих груп блоків під досить незначним кутом відносно напрямку руху. Завдяки цьому, шина демонструє відмінну стійкість при проходженні поворотів.

Основні особливості моделі Goodyear Ultragrip 9

- значне поліпшення більшості показників в порівнянні з попередньою моделлю;
- агресивний дизайн V-образного симетричного спрямованого малюнка забезпечує відмінну керованість на будь-яких зимових дорогах;
- збільшене за рахунок нової версії технології 3D-BIS кількість тривимірних ламелей забезпечує більш надійне зчеплення на льоду і відмінну керованість на сухих дорогах;
- дуже довгі поперечні кромки зігнутої форми покращують тягово-зчіпні властивості в поздовжньому напрямку, а також стійкість при проходженні поворотів;
- оновлена гумова суміш зберігає еластичність на оптимальному рівні незалежно від температури навколишнього середовища, забезпечуючи при цьому прекрасне зчеплення на слизьких дорогах і прекрасну зносостійкість.

 
зимова шина
3 076 грн
Код товару: 310610
3 076 грн
Код товару: 310610
Показ 1 - 1 з 1 товара