0

Опис шини Goodyear Eagle NCT 5


При розробці літньої шини Goodyear Eagle NCT5 північноамериканські шинники намагалися догодити максимально широкому колу покупців, включаючи любителів всього «зеленого». Створити шинний виріб, що володіє настільки різнобічними здібностями, виявилося непросто навіть з використанням численних технологічних нововве...

далі

Опис шини Goodyear Eagle NCT 5


При розробці літньої шини Goodyear Eagle NCT5 північноамериканські шинники намагалися догодити максимально широкому колу покупців, включаючи любителів всього «зеленого». Створити шинний виріб, що володіє настільки різнобічними здібностями, виявилося непросто навіть з використанням численних технологічних нововведень. Судячи з популярності даної моделі по всьому світу, це вдалося зробити досить добре.

Протекторні блоки з програмованою деформацією

Малюнок протектора цієї шини містить безліч блоків. Їх форма і розміри підібрані таким чином, що при навантаженні вони збільшують площу його контакту з дорогою. В результаті покращується зчеплення. Крім того, такий дизайн в значній мірі забезпечує шині стійкість до зношування, а також надає їй дуже прогнозовану керованість, яка практично не піддається впливу зовнішніх факторів.

Розширена функціональність плечових зон

Ще однією відмінною особливістю конструкції протектора цієї шини є закритий дизайн його плечових зон. Вони містять безліч окремих поперечно розташованих блоків, які зєднані між собою жорсткими перемичками. Ці протекторні елементи за рахунок своєї суцільний конструкції перешкоджають поширенню шумів, що генеруються численними протекторними елементами в центрі. Також не можна не відзначити позитивний вплив цих конструктивних особливостей на цілий ряд інших експлуатаційних властивостей. Найістотніше вони покращують продуктивність при гальмуванні і стійкість до бічних ковзань.

Основні особливості Goodyear Eagle NCT 5

- розширена функціональність протекторного ребра в центрі, що надається йому за рахунок численних ламелей і звивистих країв, підвищує стабільність і зчеплення при несприятливих умовах, перешкоджає нерівномірному зносу, знижує опір коченню;
- збільшена кількість крайок зчеплення значно підвищує поздовжні тягово-зчіпні властивості;
- закритий дизайн плечових зон покращує акустичний комфорт, стійкість шини при гальмуванні і проходженні поворотів.


 
літня шина
10 601 грн
Код товару: 274433
10 601 грн
Код товару: 274433
Показ 1 - 1 з 1 товара