0

Опис шини General Tire Grabber X3


Одна з новинок відомого північноамериканського бренду літня шина General Tire Grabber X3 відрізняється сферою застосування. Дана модель розроблялася для позашляховиків, велика частина експлуатації яких припадає на грунтові покриття, т. Е. Бездоріжжі. При її створенні було використано кілька прогресивних техно...

далі

Опис шини General Tire Grabber X3


Одна з новинок відомого північноамериканського бренду літня шина General Tire Grabber X3 відрізняється сферою застосування. Дана модель розроблялася для позашляховиків, велика частина експлуатації яких припадає на грунтові покриття, т. Е. Бездоріжжі. При її створенні було використано кілька прогресивних технологічних рішень, що забезпечили шині відмінну продуктивність.

X-DIRT

Дана модель характеризується хорошою ефективністю на земляних покриттях з підвищеним вмістом вологи. У чималій мірі це забезпечується конфігурацією протекторних блоків. Ті з них, які розташовуються в плечових зонах, мають спеціальні виїмки. Завдяки цьому блоки при контакті з мякою грунтовій поверхнею утворюють додаткові зчіпні кромки, що підвищує зчіпні властивості. У свою чергу, блоки в центрі протектора також містять аналогічні елементи, але їх конфігурація така, що вони знижують агресивна дія каменів на шину, збільшуючи термін її служби.

X-ROCK

Дана технологія являє собою комплекс рішень в дизайні протекторного малюнка, спрямованого на захист боковини шини від проколів і порізів, а також забезпечення додаткових зчіпних властивостей при русі по камянистим покриттям. Велика їх частина припадає на плечові зони, кожна з яких містить по ряду поперечно розташованих блоків. Ці протекторні елементи відрізняються складною складовою конструкцією. Значна її частина розташовується на боковинах шини. Мова йде про спеціальні виступах, є продовженням плечових блоків. Сформовані ними зчіпні кромки в бічній проекції утворюють букву X, і крім естетичної функції мають суто практичне призначення. Ці протекторні елементи перешкоджають пошкодження боковин шини, а також покращують зчіпні властивості на камянистих покриттях.

DURAGEN

Дана модель стала однією з перших шин бренду, де була використана технологія DURAGEN. Вона являє собою комплекс рішень, спрямованих на поліпшення декількох експлуатаційних властивостей. Зокрема, він включає в себе посилений тришаровим сталевим кордом каркас, завдяки чому шина демонструє довговічність і стійкість до проколів і порізів при експлуатації на бездоріжжі.

Ще одним компонентом цієї технології є гумова суміш. Її склад містить ряд речовин, які надають протектору стійкість до агресивного механічної дії, а також роблять його стійким до абразивного зносу.
Третім елементом технології DURAGEN є брекер. Він цілком виконаний з сталевого корду, який виготовлений з ниток, сплетених в широкі стрічки. Утворена таким чином «підкладка» відрізняється винятковою жорсткістю, завдяки чому забезпечується більш рівномірний розподіл зовнішньої навантаження по плямі контакту. Його розміри при цьому значно збільшилися.

Основні особливості Grabber X3

- шина категорії Mud Terrain;
- спеціальні виїмки в протекторних блоках покращують прохідність по земляним грунтам, забезпечують надійний захист від пошкоджень камінням та іншими твердими предметами;
- оптимізована конструкція плечових зон, які займають частину боковини шини, покращує прохідність на камянистих покриттях і надійно захищають від проколів і порізів;
- технологія DURAGEN підвищує безліч експлуатаційних характеристик шини, починаючи від стійкості до ударної дії і закінчуючи керованістю на високій швидкості.