0

Опис шини General Tire Grabber AT3


Ключовою особливістю шини General Tire Grabber AT3 є те, що вона розроблялася з урахуванням переваг північноамериканських покупців, що мають у власності не тільки великорозмірного SUV, але і пікапи. При цьому дана модель відрізняється універсальністю в застосуванні. Виробник відносить її до категорії All Ter...

далі

Опис шини General Tire Grabber AT3


Ключовою особливістю шини General Tire Grabber AT3 є те, що вона розроблялася з урахуванням переваг північноамериканських покупців, що мають у власності не тільки великорозмірного SUV, але і пікапи. При цьому дана модель відрізняється універсальністю в застосуванні. Виробник відносить її до категорії All Terrain, а її маркування містить буквено-знакова поєднання M + S, т. Е. Шина може використовуватися, в тому числі, і на зимових дорогах.

TRACGEN

протекторний малюнок цієї шини створювався з використанням технології TRACGEN. Суть даного рішення полягає в забезпеченні максимальних зчіпних властивостей на покритті з будь-якими характеристиками. В якості засобів для досягнення цієї мети використовуються різні протекторні елементи, багато з яких, на перший погляд, непомітні і незначні. Одним з них є спеціальні виступи на поверхні дренажних канавок. При контакті з дорожнім покриттям з низькою несучою здатністю вони забезпечують додаткове зчеплення з ним. У свою чергу, відкритий дизайн плечових зон додатково підвищує прохідність, багато в чому за рахунок здатності протектора самоочищатися від бруду. Розташовані в цій частині протектора блоки виконують роль грунтозацепов.

DURAGEN

Будучи частиною нової лінійки позашляхових моделей, дана шина також створювалася з використанням технології DURAGEN. Це комплекс рішень спрямований на поліпшення ряду важливих експлуатаційних властивостей. Зокрема, він містить посилений каркас, який складається з 3-слойного сталевого корду. Цей елемент конструкції захищає її від ударної дії. Поверх нього розташовується брекер, який також був посилений, але при цьому обійшлося без значного збільшення ваги шини. Він виготовлений із сталевого корду, нитки якого утворюють широкі стрічки. Така «підкладка» має високу конструктивну жорсткість і стійкість до деформацій. Завдяки цьому розподіл зовнішньої навантаження по плямі контакту стає більш рівномірною, що, в свою чергу, позитивно позначається, як на зчепленні, так і тривалості терміну служби шини. Також варто відзначити ще один елемент технології DURAGEN, а саме гумову суміш. Її склад підібраний таким чином, щоб забезпечити протектору стійкість до зношування, проколів і порізів.

Технологія CB

Назва технології CB - це абревіатура, складена з великих літер слів Comfort Balance. Це рішення спрямоване на підвищення рівня комфорту, як їздового, так і акустичного. Суть технології полягає в оптимізованому розташуванні протекторних блоків, їх форм і розмірів. Поєднання всіх цих параметрів підібрано таким чином, щоб забезпечити шині надійне і прогнозоване поведінка в будь-яких умовах, а також знизити рівень шумів і вібрацій.

Основні особливості моделі Grabber AT3

- шина категорії All Terrain і може використовуватися на зимових дорогах;
- технологія TRACGEN забезпечує підвищене зчеплення на земляних покриттях;
- технологія DURAGEN покращує вантажопідйомність шини і її стійкість до ударної дії, підвищує за рахунок фізичних властивостей компаунда стійкість до абразивного зносу і механічних пошкоджень , більш рівномірно розподіляє зовнішнє навантаження по плямі контакту, збільшуючи його розміри;
- технологія CB підвищує акустичний комфорт, забезпечуючи при цьому надійний і прогнозовану керованість за рахунок оптимізованого розташування, форм і розмірів всіх протекторних блоків.
 
всесезонна шина
5 507 грн
Код товару: 393949
5 507 грн
Код товару: 393949
всесезонна шина
7 419 грн
Код товару: 403175
7 419 грн
Код товару: 403175
всесезонна шина
12 384 грн
Код товару: 390540
12 384 грн
Код товару: 390540
Показано 1 - 3 з 3 товарів