0

Опис шини General Tire Altimax Arctic


Продукція, що випускається знаменитим північноамериканським виробником зимова шина General Tire Altimax Arctic, завдяки існуванню без малого в сотні різних типорозмірах від 13 до 17 дюймів, прекрасно підходить не тільки більшості сучасних моделей легкових автомобілів компактного класу, а й для автомобілів...

далі

Опис шини General Tire Altimax Arctic


Продукція, що випускається знаменитим північноамериканським виробником зимова шина General Tire Altimax Arctic, завдяки існуванню без малого в сотні різних типорозмірах від 13 до 17 дюймів, прекрасно підходить не тільки більшості сучасних моделей легкових автомобілів компактного класу, а й для автомобілів підвищеної прохідності, включаючи позашляховики і пікапи.

Своїй появі дана шина зобовязана стала легендарною зимової шині Gislaved Nord Frost 3, яка після 8 років успішних продажів була знята з виробництва. Однак популярність і високий попит стали причиною її використання в якості прототипу для зимової шини General Tire Altimax Arctic. Тому малюнок даної шини так сильно схожий на Nord Frost 3. Однак інженери північноамериканської компанії внесли ряд суттєвих доповнень, істотно поліпшують ефективність і продуктивність даної шини.

По-перше, видозмінилася центральне ребро малюнка протектора, яке отримало власне назва «Center Stability Rib». Як випливає з назви, в результаті даної зміни у шини підвищилася курсова стійкість. Також була змінена система поздовжніх і поперечних каналів, які стали більш ефективно відводити воду і сніг з плями контакту, що поліпшило характеристики зчеплення в період відлиг. Крім того, за рахунок збільшення ширини відвідних каналів покращилися показники самоочищення протектора, що, в свою чергу, підвищило прохідність шини General Tire Altimax Arctic по глибокому снігу.

Наступним істотним змінам була піддана система ламелей, які стали розміщуватися на більш широкому куті розбіжності - 270 °, що істотно поліпшило зчіпні характеристики на зледенілих поверхнях.

Основні особливості шини General Tire Altimax Arctic

- Висока курсова стійкість, завдяки особливій будові центрального ребра протектора;
- Разнонаправленное розміщення ламелей підвищує зчеплення на зледенілій поверхні;
- Підвищена ефективність видалення води і сніжної шуги з плями контакту покращує характеристики керованості в негоду;
- Двошарове будова протектора, гумова суміш якого містить в своєму складі натуральні каучуки і силіку.