0

Опис шини Federal Super Steel 595


Federal SS 595 - справжня легенда Тайванської походження. Розроблені спеціально для дріфту, високошвидкісна шина від Federal, заробила собі відмінну репутацію серед своїх покупців. Унікальний спрямовані малюнок даної моделі в сукупності з секретним складом гумової суміші дозволили конкурувати Federal SS 595 з...

далі

Опис шини Federal Super Steel 595


Federal SS 595 - справжня легенда Тайванської походження. Розроблені спеціально для дріфту, високошвидкісна шина від Federal, заробила собі відмінну репутацію серед своїх покупців. Унікальний спрямовані малюнок даної моделі в сукупності з секретним складом гумової суміші дозволили конкурувати Federal SS 595 з найпопулярнішими моделями західних виробників. Незважаючи на свою низьку ціну, Federal Super Steel 595 демонструє прекрасні показники як на сухому, так і на мокрому асфальті.

Незважаючи на свою спортивність, SS 595 відмінно підходить для повсякденної їзди. Шина дуже комфортна і має прекрасне зчеплення на будь-яких швидкостях. Єдина її проблема - невеликий шум під час руху. Спеціальні широкі дренажні канавки відмінно справляються з ризиком виникнення аквапланування, ефективно виводячи воду з під плями контакту. Варто також відзначити бездоганний контроль автомобіля при поворотах, розгоні і гальмуванні.

Особливості шини Federal SS 595

- спеціальна новітня технологія TTIC, що дозволяє помітно поліпшити безпеку і комфортність ;
- MPO оптимізація дозволила отримати однакові якості шини на всьому періоді її використання;
- рівномірний розподіл тиску по всій шини;
- сталеві боковини дозволяють отримати оптимальні характеристики при будь-якій температурі;
- Opti-Noise технологія збільшує акустичний комфорт і комфорт при їзді;
- агресивних дизайн протектора шини для найкращого зовнішнього вигляду;
- унікальні дизайн боковин протектора для кращого зчеплення.

Federal SS 595 - один з найдоступніших варіантів на даний момент серед усіх автомобільних шин. Якості і характеристики цієї моделі не поступаються популярним аналогам західних виробників. А за вартістю тайваньскую шину можна зіставити з вітчизняними альтернативами.

Мосавтошіна є офіційним дилером Тайваньських шин Федерал, що дозволяє нашим клієнтам отримати дані шини за доступнішими цінами.