0

Опис шини Federal Formoza FD1


Federal Formoza FD1 - відмінна модель літньої легкової шини для повсякденної комфортної їзди з усередненими показниками. У даній моделі присутні всі останні розробки Тайванської компанії Federal, що дозволяють отримати хороші показники швидкості і комфорту. Висока стабільність, великі канавки для відводу води, ма...

далі

Опис шини Federal Formoza FD1


Federal Formoza FD1 - відмінна модель літньої легкової шини для повсякденної комфортної їзди з усередненими показниками. У даній моделі присутні всі останні розробки Тайванської компанії Federal, що дозволяють отримати хороші показники швидкості і комфорту. Висока стабільність, великі канавки для відводу води, максимальне зчеплення на мокрому і сухому асфальті з низьким рівнем шуму обєднані в даній моделі. Federal Formoza FD1 - хороший варіант для автолюбителів бажаючих отримати кращий коефіцієнт ціна / якість. Дана модель помітно відрізняється від серії Super Steel і не пристосована для агресивної їзди.

Особливості моделі Federal FD1

- спеціальний склад гумової суміші для максимальної зносостійкості шини;
- відмінний комфорт при русі на будь-якій поверхні;
- широкі дренажні канавки, які прибирають воду з під плями контакту і скорочують ризик виникнення аквапланування;
- мінімальний рівень шуму і поліпшена економічність палива;
- великий вибір типорозмірів.

Більшість типорозмірів шини Federal FD1 розраховані для застосовності на японських автомобілів. Мосавтошіна рекомендує використовувати дану модель на автомобілях класу B і C власникам, які цінують комфорт при русі і не люблять агресивну їзду.