0

Опис шини Federal Couragia XUV


Шина Federal Couragia XUV - ненаправленная, всесезонна, новинка 2011 року, яка використовується на позашляховиках. При розробці шини фахівці компанії постаралися врахувати різні умови експлуатації, тому особливу увагу приділили прохідності, керованості і безпеки. Для досягнення цих показників фахівцям компанії д...

далі

Опис шини Federal Couragia XUV


Шина Federal Couragia XUV - ненаправленная, всесезонна, новинка 2011 року, яка використовується на позашляховиках. При розробці шини фахівці компанії постаралися врахувати різні умови експлуатації, тому особливу увагу приділили прохідності, керованості і безпеки. Для досягнення цих показників фахівцям компанії довелося використовувати унікальні сучасні технології і матеріали.

Самоочисний унікальний малюнок протектора забезпечує шині прекрасну стійкість і комфортабельність на будь-якому дорожньому покритті. Чотири широкі, поздовжні, прямі каналу швидко видаляють воду, підвищуючи керованість на мокрому дорожньому покритті. Похилий дизайн канавок, розташованих в центральній частині шини підсилює зчеплення з дорожнім покриттям. Спеціальна система ламелей, з 148 варіаціями розташувань, має оптимальне розташування для мінімізації шуму, що виникає при русі.

Центральне безперервне ребро забезпечує відмінну курсову стійкість, особливо на великих швидкостях і відмінну зворотний звязок. Спеціально розроблена система взаємоповязаних жорстких блоків, за рахунок зчеплення на боках блоків, забезпечує оптимальний баланс жорсткості, а також захищає шину Federal Couragia XUV від нерівномірного зносу, що зменшує звуковий ефект, підвищує стабільність і комфорт при русі. Склад гумової суміші, створений з використанням особливої унікальної технології Nordic Cool Silica, яка підвищила еластичність гуми, в результаті посилилося зчеплення з дорожнім покриттям. Масивні плечові зони забезпечують стабільність управління при проходженні поворотів. Шина відповідає всім стандартам якості і користується великою популярністю серед споживачів.

Основні особливості шини Federal Couragia XUV

- оптимальне розташування блоків дозволили домогтися оптимального поєднання всіх характеристик;
- спеціальні добавки в суміш гумову дозволили підвищити зчіпні характеристики і зносостійкість;
- оптимально підібране число ламелей і чотири широкі каналу, швидко виводять бруд і воду із зони контакту;
- посилений каркас підвищив надійність шини і дозволив справлятися з досить часто виникають підвищеними навантаженнями .