0

Опис шини Dunlop GrandTrek AT3


Шина Dunlop GrandTrek AT3 всесезонна модель, яка застосовується на позашляховиках.
Дана шина створена за допомогою японських технологій нового покоління. Фахівці компанії при її розробці приділили увагу всім деталям. В результаті вийшла шина, яка здатна забезпечити прекрасну керованість на різних дорожніх покри...

далі

Опис шини Dunlop GrandTrek AT3


Шина Dunlop GrandTrek AT3 всесезонна модель, яка застосовується на позашляховиках.
Дана шина створена за допомогою японських технологій нового покоління. Фахівці компанії при її розробці приділили увагу всім деталям. В результаті вийшла шина, яка здатна забезпечити прекрасну керованість на різних дорожніх покриттях і підвищений рівень комфорту.

Найчастіше дану шину вибирають власники потужних позашляховиків, які люблять активний стиль їжі. Шина Dunlop GrandTrek AT3 ідеальна для автомобілів з повним приводом, стійка і стабільна на високих швидкостях в результаті використання 3-х прямих поздовжніх і поперечних водовідвідних каналів. Має підвищене зчеплення, малошумна і комфортна. Також, модель відрізняється стійкістю до проколів і порізів бічній частині і наявність ребра, яке захищає кромку диска.

Ця нова модель починає абсолютно нову еру у виробництві покришок, що забезпечують максимальне задоволення і безпеку при їзді. Рухаєтеся ви вниз по дорозі або піднімаєтеся вгору по різним скелястих схилах - ви себе будете почувати однаково комфортно і впевнено. Масивні оптимально розташовані блоки забезпечують підвищену прохідність. Вони «вгризаються» в будь-який грунт, але при цьому швидко самоочищаються, забезпечуючи прекрасне управління.

Спеціальні добавки в гумової суміші дозволили добитися відмінного зчеплення в будь-яку погоду і підвищену зносостійкість. Велика кількість ламелей різної форми не тільки збільшило зчеплення, але і зменшило звуковий ефект при русі.

Дана шина будь-якого власника позашляховика здивує своїми експлуатаційними характеристиками.

Основні особливості шини Dunlop GrandTrek AT3

- підвищена надійність шини видно з першого погляду. Протектора відображає готовність справлятися з будь-яким дорожнім покриттям;
- відмінні експлуатаційні характеристики отримані в результаті використання новітніх японських технологій і кращих матеріалів;
- відмінне самоочищення отримано в результаті оптимально підібраних елементів протектора і відстаней між ними;
- прекрасні зчіпні характеристики отримані шляхом використання в гумової суміші унікальних компонентів, які також підвищили термін експлуатації шини.