0

Опис шини Dunlop Direzza DZ102


Літня легкова шина Dunlop Direzza DZ102 є результатом пошуку компромісу між «енергоефективністю» і спортивностью, як в керованості, так і в зовнішньому вигляді, яка завжди відрізняла продукцію відомого британського бренду . Але оскільки розробкою займалися фахівці компанії Goodyear, використовуючи найсучасніші т...

далі

Опис шини Dunlop Direzza DZ102


Літня легкова шина Dunlop Direzza DZ102 є результатом пошуку компромісу між «енергоефективністю» і спортивностью, як в керованості, так і в зовнішньому вигляді, яка завжди відрізняла продукцію відомого британського бренду . Але оскільки розробкою займалися фахівці компанії Goodyear, використовуючи найсучасніші технології північноамериканського шинного гіганта, то баланс експлуатаційних властивостей все-таки був знайдений.

Агресивний протекторний малюнок

Зовні дану модель відрізняє дуже агресивний протекторний малюнок, який на перевірку відрізняється досить високою ефективністю, як в плані зчіпних властивостей, так і по паливній економічності. Домогтися цього вдалося за рахунок значного збільшення розмірів всіх пяти поздовжніх протекторних ребер. Саме це вкупі з численними дренажними канавками, розташованими під гострим кутом відносно напрямку руху, надає протектору ефектний зовнішній вигляд. При цьому дані елементи істотно підвищують стійкість до аквапланування, направляючи воду в одну з довколишніх поздовжніх дренажних канавок. Їх розташування під гострим кутом і проти руху багаторазово прискорює цей процес.

Другим «плюсом» такого дизайну протекторного малюнка є велика площа плями контакту. Вона додатково була збільшена за рахунок малої кривизни профілю протектора, а незмінність її розмірів досягається багато в чому завдяки жорсткості всіх його елементів.

Підвищений вміст силіки

Значна частина з численних переваг цієї моделі забезпечується за рахунок фізико -хімічних властивостей гумової суміші її протектора. Більшу частину складу компаунда представляє силика, яка покращує зчіпні властивості шини на мокрій дорозі, а крім того, знижує витрату палива і надає ходу додаткову мякість. Збільшити частку змісту цього компонента вдалося за рахунок полімерів, які забезпечують високу міцність молекулярних звязків між усіма хімічними речовинами, використаними при виготовленні гумової суміші. Це підвищує її міцність на розрив, що, в свою чергу, забезпечує протектору надійний захист цілісності при безперервному впливі відцентрових сил прискорення.

Відмінна стійкість на високій швидкості

Однією з характерних особливостей шини Dunlop Direzza DZ102 є прекрасна стабільність зчіпних властивостей при русі на високій швидкості. Вона досягається не тільки за рахунок використання в дизайні протектора широких поздовжньо розташованих жорстких ребер. Куди більший внесок в забезпечення стійкості робить каркас шини. Він відрізняється не тільки багатошарової конструкцією, але і використанням в ній кордов, виготовлених за так званою «безшовної» технології намотування. Крім відсутності швів і стиків вона істотно підвищує щільність розташування ниток корду, а разом з цим і здатність шини зберігати первинну форму при впливі динамічної деформації.

Основні особливості шини Dunlop Direzza DZ102

- агресивний протекторний малюнок забезпечує шині відмінну продуктивність і відмінну паливну економічність;
- гумова суміш з підвищеним вмістом силіки надає прекрасні зчіпні властивості на мокрій дорозі і забезпечує дуже тривалий термін служби;
- широкі блоки плечових зон покращують стійкість в поворотах, зменшують протяжність гальмівного шляху;
- міцний багатошаровий каркас, виготовлений з технологіями безшовної намотування, підвищує стійкість і нагрів протектора на високій швидкості.

 
літня шина
4 565 грн
Код товару: 274603
4 565 грн
Код товару: 274603
Показ 1 - 1 з 1 товара