0

Опис шини Debica Passio


Основний «цільовою аудиторією» літньої шини Debico Passio є ті власники легкових автомобілів, які цінують високий рівень комфорту, але не готові платити за це значну суму. Дана модель характеризується привабливим співвідношенням низької ціни і хороших технічних характеристик, в числі яких комфортність знаходиться, чи, ...

далі

Опис шини Debica Passio


Основний «цільовою аудиторією» літньої шини Debico Passio є ті власники легкових автомобілів, які цінують високий рівень комфорту, але не готові платити за це значну суму. Дана модель характеризується привабливим співвідношенням низької ціни і хороших технічних характеристик, в числі яких комфортність знаходиться, чи, на найпершому місці. При цьому азіатському виробникові вдалося знайти практично ідеальний баланс в керованості.

Протектор з великою кількістю елементів

Прагнучи забезпечити шині максимальне зчеплення на мокрих дорогах, розробники пішли на збільшення числа зчіпних крайок за рахунок зменшення в розмірах блоків протектора, а також надання їм складної багатокутної форми. При цьому з них сформовані широкі поздовжні ребра, що дозволило їм крім зчіпних властивостей дозволило поліпшити цілий ряд інших характеристик. Перш за все, це курсова стійкість і оперативність управління на високій швидкості.

Низький рівень шуму і паливна економічність

Як було зазначено раніше, дана модель характеризується високим рівнем, в тому числі, і акустичного комфорту. Він забезпечується, незважаючи на велику кількість окремих блоків. «Фокус» полягає в їх багатокроковому розташуванні, при якому ймовірність виникнення резонансних шумів зведена до мінімуму, а також спрямованості більшості утворених ними крайок під досить гострим кутом. Остання особливість крім шумності знижує витрату палива.

Відмінна стійкість до ефекту аквапланування

Ще одним «плюсом» дизайну протектора з великою кількістю блоків є розвиненість його дренажної системи, яка має численними канавками. Укупі з їх разнонаправленностью і значним внутрішнім обємом це дозволяє відводити воду від плями контакту практично в будь-яких кількостях, забезпечуючи тим самим високу стійкість до аквапланування.

Основні особливості Debica Passio

- збільшена кількість блоків протектора надає шині підвищене зчеплення на слизьких від дощу дорогах;
- високий рівень акустичного комфорту і паливна економічність завдяки багатокроковому розташуванню протекторних блоків і нахилом під великими кутами утворених ними крайок зчеплення;
- надійне зчеплення в дощових умовах завдяки різноспрямованого розташуванню і численності дренажних канавок.

 
літня шина
2 251 грн
Код товару: 306145
2 251 грн
Код товару: 306145
Показ 1 - 1 з 1 товара