0

Опис шини Continental ContiWinterContact TS 850


Нешипована шина Continental ContiWinterContact TS 850 є однією з останніх розробок німецького шинного гіганта. Спочатку дана модель створювалася для зимових умов європейських країн. Однак чудові якості шини, продемонстровані нею на численних тестах, дозволяють використовувати її в країнах з біль...

далі

Опис шини Continental ContiWinterContact TS 850


Нешипована шина Continental ContiWinterContact TS 850 є однією з останніх розробок німецького шинного гіганта. Спочатку дана модель створювалася для зимових умов європейських країн. Однак чудові якості шини, продемонстровані нею на численних тестах, дозволяють використовувати її в країнах з більш суворим зимовим кліматом, в число яких, без сумніву, входить Росія. Перебуваючи на початковому етапі продажів, шина пропонується в 27 типорозмірах від 15-16 дюймів. Залежно від розмірності шина має індекс швидкості T, H або V.

У порівнянні з попередніми моделями новинка Continental ContiWinterContact TS850 відрізняється поліпшеним зчепленням на будь-якому зимовому покритті, більшою ефективністю гальмування на мокрому асфальті, прекрасними характеристиками керованості, низьким опором кочення, а також високою стійкістю до зносу. Настільки очевидне перевагу стало можливо, завдяки V-образним спрямованому симетричного рисунку протектора, який зазнав значних змін. Німецькі шинники зуміли істотно збільшити число крайок зчеплення, що дозволило забезпечити оптимальне зчеплення на снігу. При цьому опір кочення навіть знизилося, завдяки оптимізації форми і розташування протекторних блоків.

Нова модель відрізняється великою кількістю блоків прямокутної форми. При цьому ці блоки розташовані під значним кутом відносно напрямку руху, що дозволило збільшити тягове зусилля на засніженій поверхні. У той же час блоки, розташовані в плечових зонах протектора розташовуються під прямим кутом, щодо напрямку руху. Це конструктивне рішення покликане було збільшити ефективність уповільнення на снігу. Крім цього, на поверхні кожного з блоку розташовується велика кількість ламелей, які створюючи додаткові кромки зчеплення, забезпечують більш надійне зчеплення на льоду, а за рахунок збільшення жорсткості блоків - на асфальті.

Основні особливості Continental ContiWinterContact TS850

- Збільшене число блоків і ламелей покращують ефективність гальмування і керованість на будь-яких зимових покриттях;
- Зменшений гальмівний шлях, як на снігу і льоду, так і на асфальті, завдяки безлічі дренажних каналів і спеціальним ламелей;
- Високий рівень комфорту і прекрасні показники паливної економічності забезпечуються оптимізованої конструкцією каркаса і оновленим складом гумової суміші.

 
зимова шина
3 015 грн
Код товару: 293468
3 015 грн
Код товару: 293468
зимова шина
5 625 грн
Код товару: 293485
5 625 грн
Код товару: 293485
зимова шина
9 806 грн
Код товару: 407098
9 806 грн
Код товару: 407098
Показано 1 - 3 з 3 товарів