0

Опис шини Continental ContiVanContact 200


легковантажних літня шина Continental ContiVanContact 200 спеціально створена для мінівенів і багатофункціональних автомобілів, для яких в першу чергу необхідний максимальний рівень безпеки і підвищена зносостійкість. Для того щоб повністю задовольнити ці запити розробники компанії Continental викорис...

далі

Опис шини Continental ContiVanContact 200


легковантажних літня шина Continental ContiVanContact 200 спеціально створена для мінівенів і багатофункціональних автомобілів, для яких в першу чергу необхідний максимальний рівень безпеки і підвищена зносостійкість. Для того щоб повністю задовольнити ці запити розробники компанії Continental використовували всі свої технічні нововведення і технології. Крім цього, при виробництві застосовувалася інноваційна гумова суміш, яка суттєво підвищила ходимость шини і поліпшила гальмівні властивості. Дана шина прекрасний приклад оптимального співвідношення відмінних експлуатаційних характеристик і доступною вартості.

Новий протекторний малюнок

Дизайн протектора розроблявся з використанням компютерного моделювання, що дозволили з величезної кількості варіантів вибрати найоптимальніший. Два ряду центральних блоків забезпечують підвищену курсову стійкість і швидку зворотний звязок. За рахунок цього ви будите повністю контролювати керування автомобілем на будь-якій дорожній поверхні. Надійне управління в поворотах досягнуто за рахунок масивних плечових блоків, які дозволяють підвищити вантажопідйомність, і, отже, зменшити відсоток ушкоджень. В результаті збільшеного плями контакту з дорожньою поверхнею підвищилася стійкість і керованість. Три центральних широких каналу швидко виводять воду з плями контакту, запобігаючи ефекту аквапланування. Спеціальна система ламелей, не тільки підвищує зчеплення з мокрою дорожньою поверхнею, але і знижує звуковий ефект при русі, підвищуючи комфорт їзди. Оптимальне розташування блоків і велика кількість ламелей дозволили істотно скоротити гальмівний шлях, підвищивши безпеку руху.

Нова гумова суміш

При створенні гумової суміші використовувалися різні добавки, які дозволили підвищити експлуатаційні характеристики шини. Замість нафтопродуктів використовувався діоксид кремнію з великим вмістом силіки, який поліпшив зчеплення з будь-якою дорожньою поверхнею, підвищив зносостійкість протектора і зменшив опору коченню. В результаті цього шина має підвищений термін експлуатації, відмінну прохідність і зменшений витрата палива.

Посилений каркас

Легковантажні шини Continental ContiVanContact 200 постійно піддаються підвищеним навантаженням і експлуатуються в складних умовах, що стає причиною частих пошкоджень і проколів. Для забезпечення максимального захисту і підвищення здатності справлятися з підвищеними навантаженнями, при створенні каркаса використовувався посилений корд. За рахунок цього каркас має підвищену міцність, що спільно з масивними блоками протектора дозволило добитися максимального захисту від можливих пошкоджень і проколів.

Як бачите, дана модель має прекрасні експлуатаційні характеристик: пробіг шини збільшився на 10%, зносостійкість підвищилася на 10%, опір коченню знизилося на 15% в порівнянні з іншими моделями в даному сегменті. При цьому гальмівні характеристики на сухій дорозі стали краще на 10%, а на мокрій дорозі на 15%. В результаті цього шина користується підвищеним попитом у споживачів усього світу.

Основні особливості шини Continental ContiVanContact 200

- відмінне зчеплення з будь-якою дорожньою поверхнею забезпечується оптимальним розташуванням блоків і великим кількість ламелей різної форми і глибини;
- підвищену зносостійкість вдалося отримати за рахунок використання нових добавок в гумову суміш;
- максимальний захист від пошкоджень і порізів досягнута за рахунок застосування посиленого каркаса і масивних блоків в плечовій зоні;
- зменшений витрата при русі забезпечений в результаті зниження опору коченню.