0

Опис шини Continental ContiIceContact


В Швеції, Норвегії, Фінляндії та Росії автомобілів для безпечного водіння необхідно посилене зчеплення при русі по зимових дорогах.

Це навіть більше відноситься до їзди по льоду, ніж чим по засніженій дорозі, що вимагає від шин хорошого зчеплення і мякою гумової суміші, яка залишається еластичною навіть ...

далі

Опис шини Continental ContiIceContact


В Швеції, Норвегії, Фінляндії та Росії автомобілів для безпечного водіння необхідно посилене зчеплення при русі по зимових дорогах.

Це навіть більше відноситься до їзди по льоду, ніж чим по засніженій дорозі, що вимагає від шин хорошого зчеплення і мякою гумової суміші, яка залишається еластичною навіть при низьких температурах.

Починаючи з осені 2010 року, лінійка продуктів концерну Continental поповниться новинкою - шиною Continental ContiIceContact, розробленої спеціально для суворих умов. Створена для легкових і повнопривідних автомобілів, шина має краще зчеплення, ніж її попередники, таким чином, забезпечуючи більшу безпеку в екстремально суворих зимових умовах.

Нова зимова шина є універсальною для автомобілів від компакт - до бізнес-класу , а також для повнопривідних автомобілів.

Основні переваги і відмінності шини Continental ContiIceContact

- Максимальне зчеплення на льоду завдяки інноваційній технології шипа;
- Відмінна керованість на зимовій дорозі як результат асиметричного дизайну грунтозацепов;
- Особлива гумова суміш підвищує зчеплення на протязі всього терміну експлуатації шини.

Розміри шин ContiIceContact

- радіуси від 13 до 20 дюймів;
- профілі від 40 до 80%;
- застосовність не тільки для легкових автомобілів, але і для позашляховиків.

Починаючи з осені 2010 року , шини ContiWinterViking 1 і 2, а також Conti4x4IceCo ntact будуть повністю замінені на лінійку ContiIceContact.