0

Опис шини Bridgestone Dueler A / T 001


Шина Bridgestone Dueler A / T 001 призначена для позашляховиків. Відноситься до категорії All Terrain і відрізняється універсальністю в застосуванні, оскільки має високу продуктивність і на шосе і на бездоріжжі. Крім того, характеризується збільшеним експлуатаційним ресурсом і низьким рівнем шуму. Пропон...

далі

Опис шини Bridgestone Dueler A / T 001


Шина Bridgestone Dueler A / T 001 призначена для позашляховиків. Відноситься до категорії All Terrain і відрізняється універсальністю в застосуванні, оскільки має високу продуктивність і на шосе і на бездоріжжі. Крім того, характеризується збільшеним експлуатаційним ресурсом і низьким рівнем шуму. Пропонується в декількох десятках типорозмірів для 15-, 16-, 17- і 18-дюймових коліс. При цьому деякі з варіантів мають індекс швидкості H, що нечасто зустрічається у шин даної категорії.

Акустичний комфорт

В шині застосовуються, як інноваційні, так і раніше випробувані і добре зарекомендували себе рішення. Одним з них є розташування стінок численних блоків. Їх спрямованість і геометричні параметри підібрані з використанням технологій компютерного моделювання таким чином, щоб максимально зменшити рівень шуму без шкоди іншим експлуатаційними властивостями шини.

Універсальність в застосуванні

Шина характеризується хорошою ефективністю на різних типах дорожнього покриття - від асфальтованого до камянистого. Багато в чому це обумовлено конфігурацією і розташуванням протекторних блоків. У процесі руху вони формують поперечні ряди, що простягнулися через весь протектор. За рахунок зміни і розташування кожен з цих елементів має дуже високу твердість і формує різноспрямовані зчіпні кромки, максимально знижуючи при цьому опір коченню.

Збільшений експлуатаційний ресурс

При розробці шини багато уваги було приділено збільшенню експлуатаційного ресурсу . Значна частина цих зусиль знайшла застосування в гумової суміші протектора. Вона зберігає еластичність при негативних температурах, демонструючи при цьому відмінну стійкість до проколів і порізів. Поєднання таких властивостей обумовлено застосуванням у складі силики і спеціальних полімерів. Особлива технологія виготовлення компаунда забезпечує однорідність на молекулярному рівні. В результаті шина демонструє непогане зчеплення на мокрому асфальті і камянистому покритті і відмінну стійкість до проколів, порізів і термічному впливу.

Основні особливості Bridgestone Dueler A / T 001

- призначена для позашляховиків, які використовуються на шосе і бездоріжжя в пропорції 50/50;
- хороша продуктивність на різних типах дорожнього покриття завдяки універсальному протекторному малюнку;
- низький рівень шуму завдяки підібраною за допомогою компютерного моделювання конфігурації і розташування протекторних блоків;
- збільшений експлуатаційний ресурс забезпечується оптимізованою гумовою сумішшю.

 
всесезонна шина
5 200 грн
Код товару: 340566
5 200 грн
Код товару: 340566
всесезонна шина
7 368 грн
Код товару: 419871
7 368 грн
Код товару: 419871
Показано 1 - 2 з 2 товарів