0

Nokian WR SUV 3 215/60 R17 100H XL

Код товару: 267981

Наявність: немає на складі

2 516 грн


сума: грн.
Виробник :Nokian
Модель :WR SUV 3
Ширина :215
Профіль :60
Діаметр :17
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :100 (800 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Посилення :XL
Країна виробник :Росія
Рік виготовлення шин :2019

WR SUV 3

Опис шини Nokian WR SUV 3


Компанія Nokian Tyres досить часто радує шанувальників своєї продукції новинками, проте лише зараз черга дійшла до власників кросоверів і позашляховиків. Саме вони є основною цільовою аудиторії зимової фрикційної шини Nokian WR SUV3. Ще однією особливістю цієї моделі є кліматичні умови. Вона була розроблена спеціально для тих автомобілів, які експлуатуються в країнах з так званої «мякої взимку». Як правило, для таких регіонів характерна велика кількість опадів, як у вигляді дощу, так і мокрого снігу. Крім того, в цих країнах дуже часті різкі переходи температур від плюса до мінуса і навпаки. У нашій країні такі кліматичні умови характерні для південних регіонів.

Інновації

Серед інноваційних нововведень особливо слід відзначити оригінальний малюнок протектора з полірованими дренажними канавками, за рахунок яких протектор відмінно протистоїть аквапланування і слешпленнінгу.

Гумова суміш була створена з урахуванням специфіки експлуатації шини на великовагових кроссоверах і позашляховиках. Завдяки їй, шина демонструє відмінне зчеплення на будь-яких покриттях при високій стійкості до абразивного зносу. При цьому зчіпні властивості відрізняються високою стабільністю в дуже широкому температурному діапазоні, що забезпечується за рахунок прекрасній еластичності.

Ріпакова олія

Одним з компонентів гумової суміші даної моделі є рапсове масло. Воно дозволило істотно підвищити міцність протектора на розрив, знизити опір кочення, а також підвищити зчіпні властивості на льоду і снігу.

Східчасті канавки Groove Lifts

Поздовжні дренажні канавки, розташовані в центральній частині протектора мають ступінчастий профіль. Це оригінальне технічне рішення дозволило значно підвищити жорсткість поздовжніх ребер, за рахунок чого шина демонструє точні і прогнозовані реакції у відповідь на повороти керма. Ця здатність однаково яскраво проявляється, як на сухому асфальті, так і на льоду. Ще про одне достоїнство східчастих канавок Groove Lifts можна здогадатися, перевівши на російську мову це англійське словосполучення. Завдяки такому профілем, дренажні канавки легко позбавляються від дрібних частинок грунту, буквально виштовхуючи їх назовні протектора.

закриваються 3D-ламелі

Ще однією особливістю даної моделі є спеціальні 3D-ламелі, розташовані по всій площі протектора. У момент зіткнення з дорожнім полотном їх стінки щільно фіксуються між собою, що значно підвищує жорсткість блоків. В результаті шина набагато швидше реагує на повороти керма, дозволяючи безпечно здійснювати різкі маневри.

Висока стійкість до аквапланування і слешпленнінгу

Фінські шинники забезпечили Nokian WR SUV 3 надзвичайно ефективною дренажною системою. Вона складається з двох частин - поздовжніх канавок, які є свого роду накопичувачами, і безліччю поперечних каналів стрілоподібної форми з полірованими стінками, через які вода і талий сніг видаляються назовні. Оскільки цих елементів досить багато, то шина забезпечує відмінне зчеплення з дорогою, як при сильному дощі, так і при хуртовини.

Snow Claws

Snow Claws або «снігові кігті» представляють собою спеціальні виступи, розташовані на кутах протекторних блоків розташованих в центральній частині протектора. Робота цих протекторних елементів проявляється при русі по засніжених дорогах. Такі «кігті» захоплюють сніг, за рахунок чого підвищують надійність зчеплення з дорогою. При цьому вони розташовуються, як в поперечному, так і поздовжньому напрямку, за рахунок чого забезпечується максимальна ефективність.

Індикатор ступеня зносу протектора

Як і у всіх інших сучасних шинах Nokian, в моделі WR SUV3 є індикатор ступеня зносу протекторного малюнка. Він розташовується на центральному ребрі і показує залишкову глибину малюнка в міліметрах. У міру зношування цифри змінюються в зворотному порядку. Це дозволяє обєктивно оцінити необхідність заміни шини, що істотно підвищує безпеку руху.

Розмірний ряд

Оскільки дана модель призначена для кросоверів і позашляховиків, то її розмірний ряд підібраний, виходячи із специфіки експлуатації на легкових автомобілях цієї категорії. Він включає в себе 37 типорозмірів для коліс з посадковим діаметром від 15 до 21 дюйма. Такий асортимент забезпечує Nokian WR SUV3 чудову застосовність, яка виражається в можливості установки практично на будь-який легковий автомобіль підвищеної прохідності.

Основні особливості шини Nokian WR SUV 3

- інноваційний V-подібний направлений малюнок протектора був спеціально розроблений умов «мяких зим» з урахуванням специфіки експлуатації на кросовери і позашляховики;
- жорстке центральне ребро, завдяки своїм потужним розмірами і високою конструктивною жорсткості, забезпечує шині блискавичну швидкість відгуків, покращуючи тим самим керованість;
- ступінчастий профіль поздовжніх канавок в центральній частині протектора, за рахунок чого забезпечуються відмінні самоочищення здатності;
- самоблокувалися 3D-ламелі дозволяють більш впевнено здійснювати різкі маневри;
- блочне будова в поєднанні з високою щільністю ламелей забезпечують чудове зчеплення на снігу ;
- гумова суміш з додаванням ріпакової олії і цілого ряду інших компонентів дозволили добитися високої міцності на розрив, стійкості до абразивного зносу, відмінною еластичності в дуже широкому температурному діапазоні.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі