0

Nokian WR G2 SUV 265/70 R16 112H

Код товару: 260492

Наявність: немає на складі

2 151 грн


сума: грн.
Виробник :Nokian
Модель :WR G2 SUV
Ширина :265
Профіль :70
Діаметр :16
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :112 (1120 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Країна виробник :Фінляндія
Рік виготовлення шин :

WR G2 SUV

Опис шини Nokian WR G2 SUV


Зимова легкова нешипованная шина Nokian WR G2 SUV спочатку була створена для кліматичних умов європейських країн, зима в яких характерна частими переходами температур від плюса до мінуса і навпаки. Тому дана модель відрізняється підвищеною стійкістю до слашпленінгу, тобто шина легко справляється з відведенням із зони контакту не тільки води, але і талого снігу. Крім цього, шина вигідно відрізняється дуже широким асортиментом типорозмірів, який починається з 235 / 75R15 і закінчується на 295 / 30R22, що дозволяє встановлювати її на більшість сучасних моделей позашляховиків і кросоверів.

Асиметричний малюнок протектора скандинавської шини

Оскільки перед фахівцями фінської компанії стояла досить важке завдання забезпечити чудові експлуатаційні характеристики в дуже різних дорожніх умовах, то вони вважали за краще використовувати протектор з асиметричним дизайном спрямованого малюнка. Основною характерною рисою такого дизайну є різний за будовою протекторний малюнок з внутрішньої і зовнішньої сторони протектора. Саме за рахунок такого технічного рішення шина Nokian WRG2 SUV демонструє чудове зчеплення, як на сухій, так і на мокрій дорожній поверхні.

Крайка «анті-слякоть»

Як було сказано раніше, дана модель призначена для умов європейських зим, для яких притаманні часті відлиги. Для таких умов характерне утворення великої кількості талого снігу, який досить важко видаляється із зони контакту. Для забезпечення відмінного зчеплення при русі по сльоті фінські фахівці оснастили плечову зону, розташовану з внутрішньої сторони протектора, особливою конструкцією. Відмінною рисою цієї конструкції є клиновидний профіль плечової зони, який більш ефективно відводить великоваговий мокрий сніг, а також воду із зони контакту, що суттєво підвищило продуктивність дренажної системи.

Поліровані дренажні канавки

Завдяки цій оригінальному конструктивному рішенню, вдалося не тільки надати шині Nokian WR G2 SUV більш стильний зовнішній вигляд, але істотно поліпшити ефективність роботи дренажної системи. Гладка полірована поверхня дренажних канавок дозволяє протектору легше позбавлятися, як від води в зоні контакту, так і від важкої маси снігу.

3D-ламелі

Ще одним нововведенням, що зявилися в цій моделі стали 3D- ламелі, розташовані на поверхні протекторних блоків. Одним з основних функціональних призначень цього елемента протектора є формування додатково численних гострих граней, які, легко проникаючи крізь плівку води на поверхні льоду, забезпечують більш надійне зчеплення в умовах ожеледиці. Ще однією функцією, що здійснюється цими ламелями, є забезпечення високої конструктивної жорсткості протекторним блокам, на поверхні яких вони розташовані. За рахунок цього вдається забезпечити відмінну керованість при русі по сухим дорогах.

Гумова суміш з рапсовим маслом

Протектор даної моделі виготовлений з інноваційної гумової суміші, що відрізняється наявністю в своєму складі натурального рапсового масла, в якому немає будь-яких отруйних або канцерогенних хімічних речовин. За допомогою рапсового масла вдалося підвищити не тільки рівень екологічної безпеки, а й істотно поліпшити стійкість протектора до агресивного зовнішнього впливу. Крім ріпаку гумова суміш цієї шини відрізняється підвищеним вмістом кремнийсодержащих компонентів - силики. Завдяки цій речовині, шина демонструє прекрасну еластичність при низьких температурах, що дозволяє протектору більш щільно облягати всі нерівності засніженого і зледенілого покриття, забезпечуючи тим самим більш надійне зчеплення. Крім того, новий склад гумової суміші дозволив істотно знизити опір кочення, що, в свою чергу, значно послабшають показники паливної економічності.

Основні особливості зимової шини Nokian WR G2 SUV

- Стабілізатор Power ON / OFF дозволяє істотно знизити деформацію протекторних блоків, за рахунок чого забезпечується стабільне і надійне поведінку на сухій поверхні, а також чудові тягово-зчіпні характеристики в будь-яких умовах;
- Асиметричний дизайн спрямованого малюнка протектора забезпечує чудове зчеплення на різних типах покриття;
- Блокувальні 3D-ламелі підвищують конструктивну жорсткість протекторних блоків, за рахунок чого забезпечується прекрасна керованість на сухих покриттях;
- Гумова суміш на основі силіки і рапсового масла, завдяки якій протектор відрізняється відмінною стійкістю до агресивного зовнішнього впливу, а також прекрасною еластичністю навіть при низьких температурах.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі