0

Nokian WR D4 175/65 R14 82T

Код товару: 276273

Наявність: немає на складі

1 293 грн


сума: грн.
Виробник :Nokian
Модель :WR D4
Ширина :175
Профіль :65
Діаметр :14
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :82 (475 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Росія
Рік виготовлення шин :2020

WR D4

Опис шини Nokian WR D4


Незважаючи на те, що зимова шина Nokian WR D4 пропонується в нашій країні, її розробляли для експлуатації зовсім в інших регіонах. Основним ринком збуту для даної моделі є Центральна Європа, де зимові кліматичні умови відрізняються досить яскраво вираженою специфічністю, які знайшли відображення в технічних характеристиках цієї шини.

Оптимізована система ламелірованія

Одним з нововведень даної моделі, відрізняє її від шини попереднього покоління, є технологія ламелірованія протектора NokianBlock Optimized Siped. Фінським шинникам вдалося істотно збільшити кількість ламелей, які розташовуються один від одного на ще меншому, ніж раніше відстані. Це спричинило за собою істотне поліпшення зчеплення на зледенілих покриттях.

Підвищена точність управління

Розташоване в центрі протектора поздовжнє ребро має нерозривний конструкцію завдяки прорізам, що доходить лише до середини цього елемента. Дана особливість істотно підвищує стійкість на великій швидкості, а також швидкість і точність реакцій шини на дії водія.

Покращене зчеплення на снігу

Протекторні блоки розташовані групами по три окремих елемента в кожній з них. У процесі руху вони, а також прорізані в них ламелі утворюють дуже довгі зчіпні кромки, що простягнулися через всю пляму контакту. Це помітно покращує тягово-зчіпні характеристики на снігу.

Основні особливості Nokian WR D4

- нерозривне поздовжнє ребро в центрі з численними прорізами покращує стійкість і оперативність управління, а також поздовжні тягові характеристики;
- відмінна продуктивність при прискоренні на снігу і льоду завдяки розташуванню блоків і ламелей, що утворюють дуже довгі поперечні зчіпні кромки.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі