0

Nokian WR A4 275/35 R20 102W XL

Код товару: 310605

Наявність: немає на складі

5 776 грн


сума: грн.
Виробник :Nokian
Модель :WR A4
Ширина :275
Профіль :35
Діаметр :20
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :З (270 км / год)
Індекс навантаження (кг) :102 (850 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Росія
Рік виготовлення шин :2019

WR A4

Опис шини Nokian WR A4


Розробка зимової шини Nokian WR A4 зайняла близько 4 років. Як і популярна попередниця, дана модель призначена для країн Центральної та Західної Європи, де кліматичні умови взимку більш ніж специфічні. Саме з цієї причини вона демонструє найбільш сильні сторони на мокрому асфальті і на снігу, а гумова суміш її протектора розрахована на експлуатацію при температурах близько нуля градусів за Цельсієм.

Одним з ключових нововведень новинки є технологія ламелірованія протектора Functional Performance Siping. Її суть полягає у використанні відразу декількох видів ламелей, кожен з яких разом з блоками виконує певне коло функцій.

Ще однією відмінністю від моделі попереднього покоління є дизайн плечової зони із зовнішнього боку протектора. Вона містить безліч поперечних блоків, що володіють високою конструктивною жорсткістю і зєднаних між собою спеціальними перемичками. Така багатокомпонентна структура працює, як єдине ціле, що підвищує стабільність шини з набором швидкості. Додатково це властивість посилюється самоблокувальними 3D-ламелями, які крім того, покращують оперативність управління.

У центральній частині протектора міститься безперервне поздовжнє ребро, форма якого через численні блоків нагадує стоногу. Крім того, в цих елементах прорізані ламелі Centipede Siping. Вони збільшують розміри плями контакту, утворюючи при цьому безліч додаткових зчіпних крайок, що підвищують продуктивність шини при розгоні.

Основні особливості Nokian WR A4

- технологія ламелірованія протектора Functional Performance Siping покращує практично всі основні характеристики шини ;
- багатофункціональне поздовжнє ребро в центрі покращує тягові властивості на слизьких дорогах, курсову стійкість, оперативність управління і паливну економічність;
- широкі блоки в плечовій зоні з зовнішньої сторони протектора забезпечують надійне і стабільне поведінку при гальмуванні і маневруванні .

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі