0

Vredestein Wintrac Xtreme 255/45 R18 103V XL

Код товару: 309804

Наявність: немає на складі

3 403 грн


сума: грн.
Виробник :Vredestein
Модель :Wintrac Xtreme
Ширина :255
Профіль :45
Діаметр :18
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :103 (875 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Нідерланди
Рік виготовлення шин :2018

Wintrac Xtreme

Опис шини Vredestein Wintrac Xtreme


Всесезонні шини Vredestein Wintrac Xtreme призначені для більшості сучасних моделей легкових автомобілів, що належать до різних класів. Яскравим свідченням цього є існування даної моделі в 47 типорозмірах, починаючи від 215 / 65R15 і закінчуючи 285 / 25R20.

Ключовою особливістю унікального W-образного дизайну симетричного спрямованого малюнка протектора є те, що в його створенні брала участь всесвітньо відоме автомобільне дизайнерське ательє Giugiaro. В результаті малюнок даної моделі відрізняється особливою естетичною привабливістю. Центральна частина протектора складається з двох частин, в кожній з яких розташовано безліч V-образних блоків, форма яких і формує стильну зовнішність всього W-образного малюнка. При цьому привабливий зовнішній вигляд дивним чином поєднується з граничною функціональністю.

Справа в тому, що V-подібні блоки, розташовані в центральній частині протектора, забезпечують найбільш рівномірний розподіл навантаження по всій площі контакту. Крім цього, формуються цими блоками гострі кромки зачеплення дозволяють шині Vredestein Wintrac Xtreme ефективно чіплятися за поверхню дороги, зберігаючи при цьому відмінну курсову стійкість на будь-якій швидкості. Додаткове зчеплення при цьому забезпечується численними хвилеподібними ламелями, якими буквально поцяткований весь протектор. Гострі кромки, що формуються цими ламелями, ефективно протикають водяну плівку, дозволяючи за рахунок цього впевнено рухатися по обледенілій поверхні.

Основні особливості Vredestein Wintrac Xtreme

- унікальний за своїм зовнішнім виглядом і функціональності W-подібний дизайн симетричного спрямованого малюнка протектора шини забезпечує відмінне зчеплення при будь-яких дорожніх умовах;
- безліч звивистих ламелей дозволяють без шкоди безпеці впевнено рухатися по обмерзлих дорогах;
- гумова суміш OSP має в своєму складі кремній компоненти, за рахунок яких шина демонструє відмінне зчеплення і еластичність при негативних температурах зовнішнього середовища;
- рівномірний розподіл навантаження по плямі контакту забезпечує прекрасне зчеплення на різних типах покриття, а також запобігає розвитку нерівномірного зносу.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі