0

Continental WinterContact TS 860 205/60 R16 92T

Код товару: 294027

Наявність: немає на складі

4 081 грн


сума: грн.
Виробник :Continental
Модель :WinterContact TS 860
Ширина :205
Профіль :60
Діаметр :16
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :92 (630 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Португалія
Рік виготовлення шин :2021

WinterContact TS 860

Опис шини Continental ContiWinterContact TS 860


Зимова шина Continental ContiWinterContact TS 860 була розроблена для заміни моделі TS 850, найбільш титулованою в історії німецького шинного гіганта моделі. Новинка перевершила свою популярну попередницю по більшості експлуатаційних властивостей, перш за все, гальмування, зчеплення на снігу і їздовому комфорті.

При схожому з шиною попереднього покоління V-образному дизайні протектор даної моделі має ряд важливих відмінностей. Перш за все, це технологія SnowCurve. Її суть полягає в наявності спеціальних канавок в стінках блоків. Ці елементи дозволяють протектору захоплювати і утримувати більше снігу, завдяки чому шина демонструє на таких покриттях кращу ефективність.

Перевага над попередницею в гальмуванні забезпечується технологією Liquid Layer Drainage. Дане рішення є додаткові дренажні канавки, розташовані безпосередньо всередині протекторних блоків. Вони підсушують пляма контакту при русі по льоду, що дозволяє істотно скоротити на таких покриттях протяжність гальмівного шляху.

Протектор цієї шини виготовлений з новітнього компаунда Cool Chili. Він відрізняється ще більш високим вмістом діоксиду кремнію, а також наявністю в складі спеціальних смол. Це дозволило додатково розширити температурний діапазон, а крім того, поліпшити міцність гумової суміші на розрив.

Основні особливості шини Continental ContiWinterContact TS 860

- спеціальні канавки в бічних стінках блоків покращують продуктивність шини на снігу;
- додаткові дренажні канавки в блоках підвищують ефективність при гальмуванні на зледенілих поверхнях;
- підвищений вміст силіки і спеціальні смоли в складі гумової суміші забезпечують їй поліпшену еластичність при низьких температурах і міцність на розрив.


Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі