0

Pirelli Winter Sottozero 3 215/60 R16 99H XL

Код товару: 308170

Наявність: немає на складі

4 464 грн


сума: грн.
Виробник :Pirelli
Модель :Winter Sottozero 3
Ширина :215
Профіль :60
Діаметр :16
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :99 (775 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Румунія
Рік виготовлення шин :

Winter Sottozero 3

Опис шини Pirelli Winter Sottozero III


Зимові нешиповані шини Pirelli Winter 190 Sottozero III були спеціально розроблені для потужних і швидкісних легкових автомобілів премії-класу. Завдяки цілому ряду інноваційних розробок, дана модель здатна посилити спортивні якості автомобіля. При цьому шина відрізняється широкою гамою типорозмірів для коліс з посадковим діаметром від 16 до 21 дюймів. При цьому чимала частина размерностей пропонується з технологією Run-Flat.

Відмінне зчеплення в будь-яких умовах

На відміну від шин попередніх поколінь дана модель відмінно справляється з пересуванням по покриттю будь-якого типу, починаючи від утрамбованого снігу і закінчуючи сухим і мокрим асфальтом. Щоб надати шині такі здібності, італійськими шинниками була виконана величезна робота. Зокрема, протектору було надано особливий профіль, що дозволив не тільки максимально збільшити пляма контакту, але і забезпечити рівномірний розподіл зовнішнього тиску по ньому. В результаті шина демонструє стабільне і надійне поведінку в будь-яких зимових умовах. Крім того, за рахунок оптимального розподілу навантаження вдалося значно підвищити стійкість протектора до нерівномірного зносу, що істотно продовжило термін служби шини.

Наступним аспектом, якому при розробці шини було приділено особливу увагу, стала стійкість до аквапланування і слешпленнінгу . Для цього протектор шини забезпечили збільшеною кількістю дренажних каналів, обсяг яких дозволяє йому відмінно справлятися з відведенням із зони контакту не тільки води, але і більш важких снігових мас. При цьому дренажні канавки плечових зон мають вигнуту форму, завдяки чому вдалося підвищити швидкість відводу води.

Ще одним предметом пильної уваги італійських шинників стала гумова суміш. До її складу були введені кремнійсодержащіе компоненти, які дозволили поліпшити цілий ряд експлуатаційних якостей шини. Перш за все, це еластичність при низьких температурах, зчеплення на слизькому покритті, а також підвищена стійкість до абразивного зносу. Ще одним нововведенням в складі гумової суміші стали особливі функціоналізованих полімери, які дозволяють запобігти руйнуванню протектора внаслідок високотемпературного впливу, попутно підвищивши його стійкість на розрив.

Основні особливості шини Pirelli Winter 190 Sottozero III

- стрілоподібні блоки в центральній частині протектора забезпечують відмінні тягово-зчіпні властивості і курсову стійкість;
- безліч 3D-ламелей нівелюють відсутність шипів, забезпечуючи надійне зчеплення на засніженій і зледенілій поверхні;
- дві широкі поздовжні дренажні канавки в центральній частині протектора за рахунок чого шина демонструє високу стійкість до аквапланування;
- удосконалений склад гумової суміші, за рахунок наявності цілого ряду компонентів забезпечує відмінне зчеплення в будь-яких умовах, а також тривалий термін служби шини.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі