0

Pirelli Winter Sottozero 2 225/55 R16 95H AO

Код товару: 308754

Наявність: на складі 4 шт.

4 283 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Pirelli
Модель :Winter Sottozero 2
Ширина :225
Профіль :55
Діаметр :16
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :95(690кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Омологація :ДО
Країна виробник :Німеччина
Рік виготовлення шин :2022

Winter Sottozero 2

Опис шини Pirelli Winter Sottozero II


Основною цільовою аудиторією зимової шини Pirelli Winter 270 Sottozero II є автолюбителі, які цінують крім комфорту по-спортивному відточену і азартну керованість. Ці риси вигідно відрізняють цю модель від більшості конкурентів, що володіє крім цього відмінні зчіпні властивості при температурах трохи вище нуля градусів за Цельсієм. Завдяки цьому, шина відмінно підходить для експлуатації, як за Полярним колом, так і в середній смузі.

Прекрасні тягово-зчіпні властивості і високий рівень комфорту

Дана модель має прекрасну продуктивністю. Універсальність гарантується за рахунок поділу протектора на кілька окремих зон, кожна з яких в силу своїх конструктивних особливостей має певну функціональністю. Яскравим прикладом такого підходу до створення протекторних малюнків є плечова зона з внутрішньої сторони. Тут розташовується безліч дренажних канавок, які крім відводу води покращують тягово-зчіпні властивості на снігу, попутно забезпечуючи низький рівень шуму.

У свою чергу, плечова зона із зовнішнього боку протектора «відповідає» за стійкість до аквапланування і курсову стійкість. Ці властивості забезпечуються за рахунок підвищеної твердості двох розташованих тут поздовжніх ребер.

Відмінне зчеплення на льоду без шипів

Навіть без шипів ця шина демонструє відмінну керованість і зчеплення на зимових дорогах, завдяки численним ламелей. Крім того, їх оригінальна конструкція дозволяє їм виконувати і інші функції. Вони стали доступними, завдяки здатності ламелей блокуватися між собою. Це дозволяє істотно збільшити розміри плями контакту, особливо на нерівних дорогах, а також поліпшує керованість і стабільність зчіпних властивостей.

Основні особливості шини Pirelli Winter 270 Sottozero II

- висока продуктивність на будь-яких зимових дорогах ;
- взаімоблокірующіеся ламелі покращують зчеплення на льоду, керованість на сухих покриттях, а також перешкоджають нерівномірного зносу;
- інноваційна гумова суміш з рядом нових компонентів забезпечує протектору оптимальну еластичність в найширшому діапазоні температур, покращуючи зчеплення і надаючи йому надійність і стабільність.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі