0

Hankook Winter I*Pike RS W419 155/65 R14 75T (под шип)

Код товару: 268001

Наявність: немає на складі

1 327 грн


сума: грн.
Виробник :Hankook
Модель :Winter I*Pike RS W419
Ширина :155
Профіль :65
Діаметр :14
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :75 (387 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Корея
Рік виготовлення шин :2020

Winter I*Pike RS W419

Опис шини Hankook W419 i Pike RS


Шипованная шина Hankook W419 i * Pike RS є однією з новинок, підготовлених для вітчизняних автолюбителів відомим корейським шинним виробником. Ця шина є логічним продовженням іншої популярної в нашій країні моделі W409. Як і попередниця, новинка призначена для суворих зимових умов країн Північної Європи і Скандинавії, а значить прекрасно підходить і для боротьби з російською дійсністю. Уже на старті продажів модель пропонується в декількох десятках типорозмірів, що дозволяє використовувати її на більшості сучасних легкових автомобілях.

У спадок від попередньої моделі нова шина отримала протектор з V-подібним спрямованим симетричним малюнком, який, втім, зазнав значних змін. У центрі протектора тепер розташовується більш масивне поздовжнє ребро, висока жорсткість якого забезпечує відмінну курсову стійкість і високу оперативність управління при русі по зимовим покриттям. Два, розташовані по сусідству, ребра, як і раніше, є масивні окремо стоять блоки, які тепер розташовуються під більш гострим кутом, щодо напрямку руху. Це дозволило значно поліпшити тягово-зчіпні показники на снігу.

Плечові зони Hankook W419 i Pike RS представляють собою два додаткових ряду окремих блоків. У порівнянні з попередницею, ці протекторні блоки стали істотно більше, а відстань між ними - значно збільшилася.

Ще одним помітним нововведенням стала нова гумова суміш, що володіє більшою еластичністю, яку вдалося компенсувати за рахунок збільшення числа ламелей.

Завдяки що збільшився числа ламелей, пляма контакту стало розташовувати великою кількістю крайок зчеплення, що поліпшило характеристики керованості на слизьких покриттях. Крім того, значно збільшилася кількість шипів - тепер їх більше 120 в залежності від розмірності, а їх розташування було оптимізовано для кращого зчеплення на льоду.

Основні особливості Hankook W419 i Pike RS

- Оптимізований дизайн V-образного спрямованого симетричного малюнка протектора поліпшив характеристики зчеплення і керованості на всіх видах зимових покриттів;
- Нова гумова суміш поліпшила еластичність шини при низьких температурах;
- Ретельно прораховане розташування і форма блоків забезпечує більш високий рівень комфорту.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі