0

Nexen WinGuard WinSpike WS62 235/70 R16 106T (шип)

Код товару: 373236

Наявність: немає на складі

3 022 грн


сума: грн.
Виробник :Nexen
Модель :WinGuard WinSpike WS62
Ширина :235
Профіль :70
Діаметр :16
Сезон :зимова
Шиповка :шип
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :106 (950 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Корея
Рік виготовлення шин :

WinGuard WinSpike WS62

Опис шини Nexen Winguard WinSpike WS62 SUV


Зимова шина для позашляховиків і кросоверів Nexen Winguard WinSpike WH62 SUV була розроблена на основі однойменної моделі для звичайних легкових автомобілів. Ключовою відмінністю від оригінальної версії є збільшена вантажопідйомність і змінений розмірний ряд. В іншому обидві моделі практично ідентичні, чого не можна сказати про конструкції. У даній шини вона заснована на посиленому каркасі, брекері і боковинах.

Покращена керованість

При розробці цієї моделі основна увага південнокорейських шинників було приділено забезпеченню максимальної продуктивності на снігу і льоду, особливо керованості та ефективності при гальмуванні. Для цього ними був використаний цілий комплекс заходів, в різного ступеня торкнулися практично всі елементи конструкції шини.

Зокрема, дизайн її протекторного малюнка характеризується наявністю декількох тисяч ламелей, прорізаних у всіх його блоках. Ці мініатюрні елементи розташовуються під прямим або невеликим кутом відносно напрямку руху. У процесі руху ними створюється безліч поперечних зчіпних крайок. Завдяки цьому шина Nexen Winguard WinSpike WH62 SUV демонструє дуже високу ефективність, насамперед, при гальмуванні, особливо на таких слизьких покриттях, як укочений сніг і лід, що в поєднанні з численними шипами додатково підвищує рівень безпеки руху по зимових дорогах.

Висока ефективність роботи ламелей багато в чому обумовлена оптимізованим профілем самого протектора. Фахівці компанії додали йому невелику кривизну, завдяки чому їм вдалося значно збільшити розміри плями контакту, а також забезпечити збереження його геометричних показників під безперервним впливом динамічної деформації. Це, в свою чергу, спричинило за собою істотне підвищення стабільності зчіпних властивостей, а разом з тим і поліпшення керованості, що стала в результаті не тільки надійною, але і прогнозованою.

20 рядів шипів

Дана модель повністю відповідає недавно введеним новим вимогам Євросоюзу, щодо шипованих шин. Як і більшість конкурентів, південнокорейський виробник віддав перевагу зменшити ступінь впливу шипів на поверхню дорожнього полотна за рахунок їх зменшення в розмірах, що дозволив збільшити кількість сталевих елементів майже, що в два рази. При цьому вони розташовані на протекторі таким чином, що при русі з дорогою одночасно стикається максимальну кількість шипів. Крім того, вони утворюють два десятка безперервних рядів, що робить зчеплення на льоду і на снігу ще більш надійним і стабільним.

Крім того, не можна не відзначити рівень шуму, який залишився на низькому рівні, незважаючи на значне збільшення кількості шипів. Для цього також було використано кілька рішень. Найбільш значущим з них є використання спеціальних амортизуючих подушок в місцях установки шипів. Крім цього, вони розташовані таким чином, щоб максимально зменшити ймовірність виникнення і розвитку резонансних шумів і вібрацій.

Відмінне зчеплення і стабільність на високій швидкості

Що стосується особливостей в дизайні протектора цієї шини, то основний з них є будова центральної частини, яка крім ефектного зовнішнього вигляду володіє відмінною функціональністю і продуктивністю. По суті, вона являє собою дуже широке поздовжнє ребро, суцільна конструкція якого надає йому підвищену жорсткість і стійкість до динамічної деформації. Саме ця особливість зумовлює відмінну стабільність і стійкість, яка демонструє дана модель на високій швидкості. При цьому багатокутна форма ребра з великою кількістю широких виступів дозволяє поєднувати ці експлуатаційні властивості з хорошими поздовжніми тягово-зчіпними характеристиками.

Підвищена продуктивність при поганих дорожніх умовах

Наступною важливою особливістю дизайну протектора цієї моделі є висока продуктивність дренажної системи. Багато в чому вона забезпечується за рахунок використання оригінальних V-образних канавок, розташованих на стику центральної частини і плечових зон протектора. Їх ефективність обумовлена значною шириною і розташуванням обох «половинок» під гострим кутом і проти руху. Це значно збільшує пропускну здатність, а разом з цим і стійкість шини і до аквапланування і до слешпленнінгу.

Основні особливості Nexen Winguard WinSpike WH62 SUV

- висока ефективність при гальмуванні на льоду, на снігу і мокрому асфальті, завдяки кільком тисячам поперчити розташованих зчіпних крайок, утворених численними ламелями;
- надійна і прогнозована керованість в будь-яких умовах забезпечується за рахунок оптимізованого профілю протектора і хвилеподібною форми ламелей, що обмежує поперечну рухливість блоків;
- збільшене в два рази кількість шипів, що утворюють в процесі руху 20 рядів, надає шині поліпшену стабільність і надійність зчеплення на зледенілому покритті;
- суцільна конструкція і значна ширина центрального поздовжнього ребра з численними виступами з одного боку забезпечує відмінну стійкість і оперативність управління на будь-який швидкості, а з іншого - підвищені т Ягов-зчіпні властивості на снігу.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі