0

Roadstone Winguard SUV 225/60 R18 104V XL

Код товару: 272780

Наявність: на складі 4 шт.

4 468 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Roadstone
Модель :Winguard SUV
Ширина :225
Профіль :60
Діаметр :18
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :104 (900 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Посилення :XL
Країна виробник :Корея
Рік виготовлення шин :2022

Winguard SUV

Опис шини Roadstone Winguard SUV


Roadstone Winguard SUV - нешипована шина, для автомобілів типу позашляховик (4х4) або кросовер, призначена для зимового застосування. Цей виріб має оригінальний малюнок протектора, завдяки чому багаторазово посилюється якість зчеплення і стабільність їзди навіть по дорозі вкритій льодом. Протектор моделі має стрелообразний і спрямований в центральній частині візерунок, з сильним розчленуванням. Не залежно від якості дорожнього покриття (сніговий накат, лід, підталий сніг), автомобілем приємно керувати.

Значно покращує їздові якості шин Winguard SUV такий інгредієнт, що входить до складу гумової суміші, як кремній. Останній, також відповідає за комфорт в салоні (зменшується рівень шуму і вібрації). Бічна зона протектора має спеціальне посилення, що запобігає крен і замети при швидкій їзді і на поворотах. Висока робоча ефективність покришки, рівномірність її зносу пояснюється її складом.

Особливості шини Roadstone Winguard SUV

Roadstone Winguard SUV відноситься до ряду тих виробів, які не втратять своїх кращих якостей в найхолоднішу погоду. У порівнянні зі своїми аналогами, дана шина не стає більш твердою, навіть при температурі -35-40 градусів за Цельсієм. Водій автомобіля протягом всієї їзди не втрачає контроль над ситуацією. Машина швидко розганяється і гальмує, стабільно поводиться при здійсненні складних маневрів.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі