0

Nexen WinGuard Sport 2 225/45 R17 94H XL

Код товару: 294087

Наявність: на складі 4 шт.

3 401 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Nexen
Модель :WinGuard Sport 2
Ширина :225
Профіль :45
Діаметр :17
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :94(670кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Корея
Рік виготовлення шин :2023

WinGuard Sport 2

Опис шини Nexen Winguard Sport 2


Зимова шина Nexen Winguard Sport 2 адаптована до експлуатації в умовах так званих «європейських» зим. Найбільшу ефективність демонструє на мокрому і засніженому дорожньому покритті при температурах близько 0 градусів за Цельсієм. В таких умовах відрізняється стабільністю зчеплення і гальмування. Також характеризується високим рівнем акустичного комфорту, паливною економічністю і тривалістю терміну служби.

Бігова частина протектора на відміну від «асиметричної» моделі попереднього покоління виконана в направленому дизайні. Ще однією відмінністю є збільшення кількості блоків, які були значно зменшені в розмірах. У центральній частині елементи мають дугоподібну форму і розташовані в шаховому порядку, завдяки чому посередині формується широке поздовжнє ребро. Такий дизайн підвищує точність управління, знижує опір коченню і дозволяє шині ефективно реалізовувати тягове зусилля на снігу. V-подібне розташування дренажних канавок забезпечує інтенсивне відведення з-під плями контакту води і її суміші зі снігом і дорожнім брудом.

Плечові блоки розгорнуті поперек і подовжені. Утворені ними кромки забезпечують високу ефективність при гальмуванні. У свою чергу, стійкість плечових блоків до деформації при поперечних прискореннях надають шині стабільність при маневруванні.

Весь протектор поцяткований сінусообразную ламелями. Вони додатково покращують тягове зусилля і гальмівні властивості на зледенілому покритті.

Основні особливості

- адаптована до експлуатації в умовах «європейських» зим;
- дугоподібні блоки в центральній частині покращують тягове зусилля , точність управління, знижують опір коченню;
- подовжені плечові блоки скорочують протяжність гальмівного шляху, перешкоджають бічним ковзань і нерівномірного зносу;
- сінусообразную ламелі покращують поздовжнє зчеплення на зледенілому покритті.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі