0

Cooper Weather-Master Snow 215/65 R15 96H

Код товару: 259769

Наявність: немає на складі

3 201 грн


сума: грн.
Виробник :Cooper
Модель :Weather-Master Snow
Ширина :215
Профіль :65
Діаметр :15
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :96 (710 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Рік виготовлення шин :

Weather-Master Snow

Опис шини Cooper Weather-Master Snow


Шина Cooper Weather Master Snow - це зимова модель. Вона використовується на легкових автомобілях і має отвори під шипи. Спеціально розроблений асиметричний малюнок протектора дозволив скоротити гальмівний шлях і поліпшити роботу шини на засніжених мокрих і дорогах. Шина має відмінні робочі характеристики у важких погодних умовах - на льоду, снігу, бруду, сльоти.

Чергування різної ширини блоків протектора і мякий складу гуми зменшили звуковий ефект виникає в процесі їзди. До складу гуми, використовуваної для виготовлення шини, включені компоненти з високим вмістом кремнію. Вони дозволяють гумі при низьких температурах зберігати еластичність, тим самим забезпечуючи прекрасне зчеплення при негативних температурах. Спеціальна намотування корду не володіє зєднувальним швом, за рахунок цього каркас шини більш захищений від механічного впливу.

Шина забезпечує не тільки впевнене управління і прекрасні зчіпні характеристики в зимовий час, а й зменшує ризик того, що вона може лопнути на ходу. Надійне зчеплення з дорожньою поверхнею дана модель має за рахунок особливостей малюнка, який складається з великої кількості ламелей. Шина Cooper Weather Master Snow виготовляється на новітньому обладнанні з використанням сучасних матеріалів, тому відповідає всім світовим стандартам якості.

Ця шина ідеальний варіант для різних заміських поїздок. Навіть при високій мінусовій температурі можна не відкладати подорож, по крайней мере, дана шина не стане цьому причиною.

Основні особливості шини Cooper Weather Master Snow

- Спеціальний гумовий склад з великою кількістю кремнію, забезпечує шині прекрасний зчіпні характеристики при негативних температурах і підвищену зносостійкість;
- Масивні центральні блоки надають шині відмінне самоочищення в результаті цього, підвищилася прохідність і стійкість;
- Спеціальний посилений корд, який не має шва, підвищив надійність шині і здатність протистояти збільшеним навантаженням;
- Блоки різної ширини, велика кількість ламелей і спеціальний гумовий склад, забезпечили шині мінімально знижений звуковий ефект при русі;
- Спеціально розроблений асиметричний протектор надав шині відмінні експлуатаційні характеристики при експлуатації в суворих зимових умовах .

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі