0

Yokohama W.Drive WY01 215/70 R15C 109/107R

Код товару: 272884

Наявність: немає на складі

4 952 грн


сума: грн.
Виробник :Yokohama
Модель :W.Drive WY01
Ширина :215
Профіль :70
Діаметр :15
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :R (170 км / год)
Індекс навантаження (кг) :109 (1030 кг) / 107 (975 кг)
Тип транспортного засобу :легковантажної
Посилення :C
Країна виробник :Японія
Рік виготовлення шин :

W.Drive WY01

Опис шини Yokohama WY01


Зимова нешипована шина Yokohama WY01 відрізняється надзвичайною універсальністю застосування, вираженої в тому, що цю модель можна з успіхом застосовувати, як на мінівенах, так і на комерційних автомобілях невеликої вантажопідйомності - мікроавтобусах , легких вантажівках і легкових фургонах. Незалежно від сфери застосування, завдяки новітнім технологічним розробкам всесвітньо відомого японського виробника, ця шина забезпечує високий рівень безпеки в навіть самих несприятливих дорожніх умовах.

На відміну від інших шин лінійки W.drive дана модель оснащена V- образним симетричним направленим малюнком протектора. Дане рішення викликане тим, що шини з V-подібним малюнком протектора за рахунок більш рівномірного розподілу навантаження по плямі контакту набагато краще переносять велику вагу автомобіля. Крім цього, рівномірний розподіл зовнішньої навантаження забезпечує максимально велику площу плями контакту, а також її стабільність незалежно від дорожніх умов, що забезпечує чудове зчеплення на засніженому покритті. При цьому вдається досягти і високу ефективність розгону і гальмування за рахунок безлічі гострих кромок зачеплення, що формуються великою кількістю протекторних блоків.

Малюнок протектора складається з чотирьох основних елементів - двох поздовжніх ребер, розташованих в центральній частині, а також двох плечових зон. При цьому кожен протекторний елемент відрізняється своєю масивністю, що благотворно позначається на здатності шини переносити великі зовнішні навантаження. Розплоджені в центральній частині протектора два поздовжніх ребра складаються з окремих масивних блоків. Відмінною рисою даної частини протектора є використання власної розробки японських шинників - технології 3D-SIPES, які передбачають використання на поверхні блоків, розташованих в центральній частині протектора, спеціальних зиґзаґоподібних ламелей. Ці ламелі при зіткненні з поверхнею дорожнього полотна не тільки утворюють безліч додаткових крайок зачеплення, а й, чіпляючись один за одного, істотно поліпшують жорсткість протекторних блоків, що істотно поліпшує зчеплення шини з засніженій і зледенілій поверхнею.

Ще однією характерною особливістю даної моделі по праву можна вважати високоефективну дренажну систему, що складається з трьох поздовжніх і безлічі поперечних канавок.

Отлічітітельной рисою дренажної системи Yokohama WY01 є велика глибина і ширина поздовжніх канавок, а також особлива конструкція поперечних каналів , ширина яких збільшується до країв протектора. В результаті дренажна система з легкістю справляється з відведенням з плями контакту, як великої кількості снігу, так і води.

Ще одним технологічним нововведенням, використаним в даній шині, стала технологія так званої «мікросілікі», що представляє собою особливий склад гумової суміші, що забезпечує високу стійкість протектора до впливу високих температур і чудову еластичність при низьких температурах. Це вдалося досягти, завдяки включенню до складу гумової суміші спеціальних полімерів, а також мікрогранул силики.

Каркас шини WY01 був розроблений з урахуванням великої ваги автомобілів і відрізняється складною багатошаровою конструкцією. Зокрема, був використаний двошаровий металокорд зі сталі з латунним покриттям. Крім того, японськими шинними інженерами був застосований два шари поліестеру. Також не можна не відзначити і посилений захист боковин каркаса, забезпечену додатковим шаром нейлонових волокон, намотаних за безшовною технологією. Ще одним елементом захисту від агресивного впливу є двошаровий конструкція протектора, зовнішня частина якого складається з зношуються в процесі експлуатації гумової суміші з мікросілікой, а внутрішня - з спеціального шару гуми, що відрізняється жорсткістю і міцністю. В результаті шина відрізняється феноменальною стійкістю не тільки до стирання, але і до проколів і порізів, володіючи при цьому чудовою міцністю і еластичністю.

Основні особливості Yokohama WY01

- Симетричний направлений малюнок протектора з V- образним дизайном, розробленим з використанням засобів компютерного моделювання, забезпечує відмінні тягово-зчіпні показники на різних типах дорожнього покриття;
- Технологія 3D-SIPES, що припускає використання спеціальних ламелей, забезпечує чудове зчеплення на засніжених і зледенілих покриттях за рахунок формування численними самоблокувальними ламелями безлічі додаткових крайок зачеплення;
- Гумова суміш з мікросілікой і спеціальними полімерними компонентами, завдяки чому протектор шини стійко протистоїть високотемпературного впливу, забезпечуючи при цьому відмінну еластичність навіть при дуже низьких температурах;
- Складна конструкція каркаса, що складається з дв ух шарів сталевого корду з латунним покриттям, двох шарів поліестеру, шару нейлонових волокон і двошарового протектора, забезпечує шині виняткову стійкість до порізів та проколів.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі