0

Yokohama W.Drive V902A 225/50 R17 94H

Код товару: 312370

Наявність: немає на складі

3 751 грн


сума: грн.
Виробник :Yokohama
Модель :W.Drive V902A
Ширина :225
Профіль :50
Діаметр :17
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :94(670кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Рік виготовлення шин :

W.Drive V902A

Опис шини Yokohama V902A


Представляємо вашій увазі новинку - шину Yokohama V902A, яка відноситься до преміум класу. Це модель призначена для використання в суворих зимових умовах. Вона може бути встановлена на автомобілях різних рівнів, як на легкових, так і легковантажних. Це забезпечується широтою діапазону випускаються видів шини.

Особливість японської моделі V902A

Особливістю шини є її склад гуми. У нього входить такий компонент як силика, а якщо бути точним, то її нове покоління під назвою мікросіліка. Саме вона дозволяє полімерним сполученням «адаптуватися» до зміни температурних режимів навколишнього середовища. Це особливо актуально в тих регіонах, де спостерігаються особливо низькі температурні режими.

Також уваги заслуговує і протектор шини Йокогама V902 A, який має асиметричний малюнок. Він поєднує в собі властивості необхідної жорсткості, а також має підвищені зчіпні характеристики на будь-якому дорожньому покритті (сухому або мокрому). Протектор має мякий центр, який гарантує поліпшені зчіпні властивості шини.

Наявність 3D-образних канавок забезпечує підвищене зчеплення на зимовій дорозі в умовах сильної засніженості та ожеледиці.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі