0

Ecovision W686 175/70 R13 82T (под шип)

Код товару: 382470

Наявність: немає на складі

1 627 грн


сума: грн.
Виробник :Ecovision
Модель :W686
Ширина :175
Профіль :70
Діаметр :13
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :82 (475 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :

W686

Опис шини Ovation Ecovision W-686


Зимова шина Ovation W-686 є однією з новинок відомого китайського виробника, який розробив цю модель спеціально для країн Північної Європи, включаючи, звичайно ж, Європу. Оскільки в її створенні брали участь іноземні фахівці, то не дивно, що в її конструкції застосовані практично ті ж технічні рішення, що і у виробів провідних шинних виробників.

Відмінна курсова стійкість на слизькій дорозі

Перше , що кидається в очі при першому погляді на протекторний малюнок цієї моделі - дуже широке поздовжнє ребро, що розташувалося строго по центру. Воно являє собою ряд окремих блоків стрілоподібної форми, зєднаних між собою жорсткими перемичками. Ця конструктивна особливість надала даному протекторному елементу дуже високу жорсткість, що найсприятливішим чином позначилося на цілому ряді дуже важливих показників. Це, перш за все, курсова стійкість, завдяки якій шина демонструє стабільну поведінку навіть на дуже високій швидкості. Крім цього, жорстке центральне ребро забезпечує чіткі і дуже швидкі реакції, за рахунок чого процес управління стає більш легким.

Прекрасна прохідність по глибокому снігу

Ще однією перевагою цієї зимової шини є можливість впевнено пересуватися по глибокому снігу. Вона забезпечується блоковим будовою протекторного малюнка. Безліч окремих блоків, віддалених один від одного на значній відстані, створюють безліч крайок зчеплення, при цьому протектор так і не забивається снігом, що забезпечує шині відмінні показники прохідності.

Надійне зчеплення на льоду

Як і належить якісної сучасної зимової шині, Ovation W-686 оснащена безліччю сталевих шипів. Вони розташовані таким чином, що при обертанні колеса утворюють безліч поздовжніх рядів, за рахунок чого забезпечуються надійні зчіпні властивості на зледенілому покритті.

Висока щільність ламелей

Ще однією ознакою того, що перед нами високотехнологічний виріб , це S-образні ламелі, розташовані на всій площі протекторного малюнка. Вони одночасно виконують дві функції - зчеплення на засніженій і зледенілій поверхні, а також керованість на очищеному від снігу та криги асфальті. У момент контакту з дорогою стінки ламелей за рахунок свого хвилеподібного профілю щільно змикаються, утворюючи при цьому безліч додаткових кромок зчеплення і істотно підвищуючи жорсткість протекторних елементів.

Хрестоподібні канавки

Одним з компонентів дренажної системи даної моделі є хрестоподібні канавки, розташовані в плечових зонах протектора. Їх ключова особливість полягає в тому, що вони захоплюють сніг, завдяки чому зчеплення з засніженою дорогою стає ще більш надійним.

Основні особливості шини Ovation W-686

- оригінальний V-подібний протекторний малюнок розроблений з урахуванням специфічних кліматичних умов країн Північної Європи та Росії;
- стабільне поведінку на будь-якому зимовому покритті, завдяки жорсткому подовжньому ребру в центральній частині протектора;
- відмінні зчіпні властивості на снігу забезпечується блоковим будовою протекторного малюнка;
- безліч шипів і S-образних ламелей дозволяють впевнено пересуватися по обмерзлих дорогах;
- масивні прямокутні блоки плечових зон, за рахунок яких забезпечується підвищена прохідність по глибокому снігу.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі