0

Hifly Vigorous W601 225/75 R16C 115/112S

Код товару: 309131

Наявність: на складі 4 шт.

4 435 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Hifly
Модель :Vigorous W601
Ширина :225
Профіль :75
Діаметр :16
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :Пд (180 км / год)
Індекс навантаження (кг) :115 (1215 кг) / 112 (1120 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Посилення :C
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :2024

Vigorous W601

Опис шини Hifly Vigorous W601


Комерційна шина Hifly Vigorous W601 є однією з новинок від китайського виробника, відомого більше за кордоном, ніж у себе на батьківщині. Основною відмінністю цієї моделі від своїх численних попередників є більш високі характеристики на будь-яких зимових покриттях. Багато в чому це обумовлено залученням до розробки іноземних фахівців. Крім того, саме цим можна пояснити дуже «європейський» зовнішній вигляд даної моделі.

Стрілоподібне поздовжнє ребро в центрі

Центральна частина протектора містить дуже широке поздовжнє ребро нерозривному конструкції. Воно містить безліч кутів і граней, які надають йому стріловидну форму. Поєднання таких особливостей в дизайні надає цьому протекторному елементу багатофункціональність. Вона виражається у вигляді покращених тягово-зчіпних характеристик, паливної економічності і курсової стійкості.

Надійне зчеплення на льоду і на снігу

Весь протектор цієї шину буквально поцяткований численними хвилеподібними ламелями, прорізаними в усіх блоках. Саме вони утворюють значну частину з декількох тисяч крайок зчеплення. Найбільшу ефективність дане технічне рішення проявляє на твердих і гладких слизьких покриттях (укочений сніг і лід), забезпечуючи надійне зчеплення. Його можна додатково поліпшити установкою сотні шипів, для чого на протекторі передбачені спеціальні посадочні місця.

Основні особливості Hifly Vigorous W601

- оригінальний V-подібний протекторний малюнок із стрілоподібним нерозривним ребром в центрі забезпечує відмінну продуктивність на будь-яких зимових дорогах;
- численні хвилеподібні ламелі і шипи (в разі їх установки) покращують зчеплення на льоду і на снігу;
- дренажні канавки, розташовані під гострим кутом відносно напрямку руху, забезпечують надійне і впевнену поведінку при несприятливих погодних умовах.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі