0

Maxxis VICTRA SPORT VS-01 275/35 ZR18 99Y XL

Код товару: 284548

Наявність: на складі 4 шт.

3 946 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Maxxis
Модель :VICTRA SPORT VS-01
Ширина :275
Профіль :35
Діаметр :18
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :Y (300 км / год)
Індекс навантаження (кг) :99 (775 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Посилення :XL
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :2024

VICTRA SPORT VS-01

Опис шини Maxxis Victra Sport VS-01


Літня шина Maxxis Victra Sport VS-01 є однією з новинок відомого азіатського бренду. Модель пропонується в широкому діапазоні типорозмірів для коліс з посадковим діаметром від 16 до 21 дюймів. При цьому всі варіанти мають найвищі індекси швидкості - W і Y, що пояснюється сферою застосування шини. Вона розроблена з урахуванням динамічних показників найбільш потужних легкових автомобілів.

Асиметричний протектор

Протекторний малюнок виконаний в асиметричному дизайні з декількома функціональними ділянками. Одним з них є центральне поздовжнє ребро. Цей елемент не має розривів на всьому своєму протязі і відрізняється масивними розмірами. На високій швидкості дані особливості покращують курсову стійкість і стабільність зчіпних властивостей при поздовжніх прискорень.

Масивні плечові блоки мають поперечне розташування і загнуті до країв протектора межі. Такий дизайн зменшує їх рухливість при бічних прискореннях, ніж поліпшуються зчіпні властивості при маневруванні. При цьому утворені ними кромки зчеплення скорочують гальмівний шлях на мокрому покритті.

Ще одним функціональним ділянкою є дренажні канавки. Їх кількість відносно невелика, але при цьому значний обсяг і підібране з використанням тривимірного моделювання розташування забезпечують максимально швидке виведення води від зони контакту.

Посилений каркас

Багато в чому точність управління і стійкість в будь-яких режимах руху забезпечується за рахунок посиленого каркаса. Його конструкція містить брекер, корд якого цілком виконаний з високовуглецевої сталі. Цей елемент відрізняється не тільки міцністю, але і стійкістю до значних деформуючим впливам. Аналогічне рішення застосоване в боковинах. Це дозволяє шині «тримати форму», забезпечуючи тим самим стабільність зчіпних властивостей і швидкі реакції на дії водія.

Основні особливості Maxxis Victra Sport VS-01

- асиметричний протектор з функціональними ділянками забезпечує збалансованість зчіпних властивостей в будь-яких дорожніх умовах;
- стійкість на прямій і в поворотах завдяки жорсткому подовжньому ребру в центрі і плечових блоках;
- корд брекера і боковин з високовуглецевої сталі забезпечує точність управління і стабільні зчіпні властивості при маневруванні;
- стійкість до аквапланування завдяки широким і глибоким дренажним канавках.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі