0

Ecovision VI-386HP 225/55 R19 99V

Код товару: 283333

Наявність: немає на складі

3 044 грн


сума: грн.
Виробник :Ecovision
Модель :VI-386HP
Ширина :225
Профіль :55
Діаметр :19
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :99 (775 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :

VI-386HP

Опис шини Ovation Ecovision VI-386HP


Літня легкова шина Ivation Ecovision VI-386HP є однією з новинок відомого азіатського виробника. На цей раз вона адресована власникам потужних позашляховиків і кросоверів, що пересуваються переважно по асфальтованих дорогах. Дана модель відрізняється чудовим зчепленням на мокрій і сухій дорозі, а також дуже стабільним і прогнозованим поведінкою на будь-якій швидкості.

Пять широких поздовжніх ребер

Характерною особливістю дизайну протектора цієї шини є не тільки асиметричність, але і масивні розміри всіх його елементів. З них сформовано пять дуже широких поздовжніх ребер. Такий дизайн забезпечує шині ряд важливих експлуатаційних властивостей. Перш за все, це стійкість і надійність зчіпних властивостей при русі на високій швидкості, а також гранично швидкі і точні реакції на повороти керма. Ще однією перевагою є дуже рівномірний розподіл зовнішньої навантаження по плямі контакту. Це перешкоджає виникненню нерівномірного зносу, що, в свою чергу, збільшує термін служби шини.

Збільшена кількість зчіпних крайок

Все пять протекторних ребер містять досить велику кількість зчіпних крайок. Значна їх частина розташовується під дуже невеликим кутом відносно напрямку руху. Це дозволяє шині демонструвати відмінну продуктивність при прискоренні і уповільненні.

Стійкість до аквапланування

Між усіма протекторними ребрами розташовуютьсяпоздовжні дренажні канавки. Їх відрізняє досить значний обсяг, завдяки чому вони здатні вмістити практично будь-яку кількість води, що спрямовується від поперечних дренажних канавок. При цьому багато хто з них розташовуються під гострим кутом відносно напрямку руху, маючи при цьому вигнуту форму, що багаторазово підвищує їх пропускну здатність, а разом з цим і стійкість шини до аквапланування.

Основні особливості шини Ovation Ecovision VI -386HP

- шина призначена для позашляховиків і кросоверів, що експлуатуються на асфальтованих дорогах;
- пять широких поздовжніх ребер покращують курсову стійкість, перешкоджають виникненню нерівномірного зносу, забезпечують зчіпних властивостях надійність і стабільність;
- відмінна стійкість до аквапланування завдяки значному внутрішньому обєму дренажних канавок.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі