0

Ecovision VI-286HT 235/60 R17 102H

Код товару: 338574

Наявність: немає на складі

1 851 грн


сума: грн.
Виробник :Ecovision
Модель :VI-286HT
Ширина :235
Профіль :60
Діаметр :17
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :102 (850 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :2020

VI-286HT

Опис шини Ovation Ecovision VI-286HT


Літня китайська шина Ovation Ecovision VI-286HT спеціально створена для позашляховиків, що експлуатуються в різних умовах. При її створенні були враховані всі побажання споживачів, тому основний упор був зроблений на максимальну прохідність, прекрасну керованість і комфортність руху. Щоб цього домогтися інженери використовували всі свої знання і кращі досягнення шинної індустрії. Отриманий результат виправдав очікування, модель відрізняється прекрасними експлуатаційними якостями на будь-якій дорозі.

Масивний протектор

При розробці протектора застосовувався новітній метод 3d моделювання, що сприяє оптимальному розподілу блоків. Всі блоки містять гострі кромки, вони "вгризаються" в різну поверхню, збільшуючи прохідність. Крім потужних грунтозацепов в бічній зоні є спеціальне захисне кільце, яке підвищує захист від бічних пошкоджень.

Оновлена дренажна система

Нова дренажна система складається з великої кількості глибоких і дрібних каналів, що забезпечило відмінне зчеплення з мокрою дорожньою поверхнею. Масивні канали прискорено видаляють воду з шини, запобігаючи появі ефекту аквапланування. Дрібні канали знижують шум при русі і забезпечують ефект "прилипання" до мокрій дорожній поверхні. Навіть на великій швидкості під час дощу шина "впевнено" тримає "дорогу, забезпечуючи мінімальний звуковий ефект.

Міцна конструкція каркас

Внедорожная шина Ovation Ecovision VI-286HT піддається максимальним навантаженням, вони стають причиною появи пошкоджень і розривів. у даній же моделі застосовується посилений каркас, який виготовлений з посиленого корду і спеціальних сталевих кілець, розташованих в центральній частині протектора. Такі кільця не тільки запобігають розрив протектора, але і підвищують стійкість при русі по прямій. Оновлений каркас дозволяє без проблем витримувати максимальні навантаження, що істотно скоротило кількість пошкоджень і розривів.

Шина забезпечує прекрасне управління на будь-якій поверхні і відрізняється зниженим відсотком можливих пошкоджень. Велике число розмірів дозволять її використовувати на різних моделях позашляхових автомобілів.

Основні особливості шини Ovation Ecovision VI-286HT

- максимальне зчеплення з вологою поверхнею досягнуто в результаті застосування нової дренажної системи;
- прекрасний захист від пошкоджень і відмінна опірність максимальних навантажень забезпечується новою посиленою каркасом;
- відмінна стійкість і відмінна керованість досягнута в результаті використання кращого розташування блоків, це дозволило істотно збільшити зону контакту;
- максимальна курсова стійкість забезпечується центральною частиною шини, яка складається із сталевих кілець.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі