0

Ecovision VI-186MT 265/75 R16 123/120Q

Код товару: 319862

Наявність: на складі 20 шт.

6 170 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Ecovision
Модель :VI-186MT
Ширина :265
Профіль :75
Діаметр :16
Сезон :всесезонна
Індекс швидкості (км / год) :Q (160 км / год)
Індекс навантаження (кг) :123 (1550 кг) / 120 (1400 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :

VI-186MT

Опис шини Ovation Ecovision VI-186MT


Літня легкова шина Ovation Ecovision VI-186 MT призначена виключно для позашляхових автомобілів, експлуатованих переважно поза дорогами з твердим покриттям. Відповідний натяк є в назві цієї моделі, де абревіатура MT означає Mad Terrain. Шина пропонується в трьох типорозмірах для коліс з посадковим діаметром 15 і 16 дюймів. Незалежно від розмірності висота профілю складає 75%.

Агресивний протекторний малюнок

Одним з ключових відмінностей шини Ovation Ecovision VI-186MT є агресивний симетричний ненаправленої малюнок протектора, який буквально притягує погляд. Він складається з двох поздовжніх ребер, розташованих в центральній частині, і двох плечових зон. Кожен з цих функціональних елементів являє собою ряд окремих блоків складної багатокутної форми. Така конфігурація рясніє численними гранями, що забезпечує відмінні тягово-зчіпні характеристики в будь-яких умовах.

Відмінна стійкість до аквапланування і ефективність самоочищення

Малюнок протектора даної моделі відрізняється не тільки наявністю безлічі протекторних блоків, а й великою відстанню між ними. Завдяки цьому, дренажна система відмінно справляється не тільки з відведенням води, але і навіть великих частинок грунту, забезпечуючи тим самим більш впевнену поведінку на бездоріжжі.

Особливий профіль і посилена конструкція плечових зон

При розробці конструкції плечових зон протектора особлива увага приділялася забезпеченню високої стійкості до динамічної деформації. Для цього фахівцям китайської компанії довелося значно збільшити висоту блоків, розташованих в цій частині протектора, зробивши їх профіль увігнутим. В результаті шина демонструє відмінні показники прохідності на піску і бруду.

Основні особливості шини Ovation Ecovision VI-186MT

- агресивний ненаправленої малюнок протектора забезпечує виняткові тягово-зчіпні характеристики в будь-яких умовах;
- відкритий дизайн і велика відстань між протекторними блоками дозволяють дренажній системі відмінно справлятися не тільки з водою, але і з великими частками грунту;
- особливий профіль блоків плечових зон протектора дозволяє шині впевнено долати піщані і грязьові ділянки бездоріжжя;
- посилена конструкція каркаса, за рахунок чого шина демонструє відмінну стійкість до агресивного впливу.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі