0

Goodyear Vector 4 Seasons Gen-2 175/70 R13 82T

Код товару: 343641

Наявність: на складі 16 шт.

2 926 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Goodyear
Модель :Vector 4 Seasons Gen-2
Ширина :175
Профіль :70
Діаметр :13
Сезон :всесезонна
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :82 (475 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Польща
Рік виготовлення шин :2024

Vector 4 Seasons Gen-2

Опис шини Goodyear Vector 4 Seasons GEN-2


Будучи представником нового покоління шин, Goodyear Vector 4 Seasons GEN-2 увібрала в себе кращі риси попередника, придбавши ряд нових якостей. Вони забезпечуються за рахунок використання ряду технологічних нововведень і сучасних матеріалів. При цьому не можна не відзначити специфічні умови експлуатації даної моделі, призначеної для використання на кросовери і позашляховики протягом всього року.

«Розумний» протекторний малюнок

Ця шина стала однією з перших моделей північноамериканського концерну, де була застосована технологія Smart TRED. Її суть полягає в поділі протекторного малюнка на кілька функціональних ділянок. Кожен з них покращує певні експлуатаційні властивості, що робить шину універсальної, пристосованої до експлуатації на самих різних типах покриття. При цьому не можна не відзначити те, що основою для Smart TRED послужили розробки, вперше використані ще в 80-х років минулого століття. Йдеться, звичайно ж, про V-образному протекторному малюнку, який в даній версії обзавівся збільшеним до декількох тисяч зчіпних крайок.

Тривимірні ламелі

Як і моделі, призначені для використання в зимовий час, ця шина має протектор з численними ламелями. Їх конструктивною відмінністю є так зване «вафельний» будова стінок. Маючи безліч різноспрямованих виступів, вони при контакті з дорожньою поверхнею змикаються між собою, обмежуючи при цьому рухливість блоків і фіксуючи ламель у відкритому положенні. Утворені при цьому кромки забезпечують шині більш надійне зчеплення, особливо на льоду і на снігу.

Довговічність і низьку витрату палива

При розробці даної моделі підвищену увагу було приділено забезпеченню екологічних характеристик - довговічності і паливної економічності. Зокрема, протектор шини має практично плоский профіль, що надає плямі контакту більш прийнятну з точки зору рівномірності розподілу тиску квадратну форму. У поєднанні зі спеціальними полімерами у складі компаунда це перешкоджає нерівномірному зносу. У свою чергу, значний нахил всіх зчіпних крайок зменшує опір коченню.

Основні особливості Goodyear Vector 4 Seasons GEN-2

- покращений протекторний малюнок, пристосовується до різних типів покриття;
- підвищена щільність ламелізаціі;
- тривалий термін служби і паливна економічність.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі