0

Cooper VanMaster M+S 235/65 R16C 115/113R (под шип)

Код товару: 337044

Наявність: немає на складі

2 616 грн


сума: грн.
Виробник :Cooper
Модель :VanMaster M+S
Ширина :235
Профіль :65
Діаметр :16
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :R (170 км / год)
Індекс навантаження (кг) :115 (1215 кг) / 113 (1150 кг)
Тип транспортного засобу :легковантажної
Посилення :C
Країна виробник :Сербія
Рік виготовлення шин :2021

VanMaster M+S

Опис шини Cooper Vanmaster


Зимова комерційна шина Cooper Vanmaster була створена з використанням досвіду, отриманого при розробці моделей для легкових автомобілів. З ними її обєднують цілий ряд експлуатаційних властивостей, починаючи від керованості і зчеплення на снігу і закінчуючи високим рівнем комфорту. У свою чергу, відмінностями є довговічність і підвищені показники вантажопідйомності.

Оптимізований для зими протекторний малюнок

Протектор даної моделі відрізняється досить оригінальним дизайном, оскільки він обєднує в собі риси, як V-образного, так і S-образного протекторних малюнків. Від першого цієї шині «дісталося» стреловидное поздовжнє ребро в центрі, а від другого - розташування протекторних блоків, при якому пляма контакту має безліч поперечних крайок зчеплення характерної форми. Кінцевим результатом використання «гібридного» дизайну протектора є поєднання відточеною керованості і хорошого зчеплення на снігу з підвищеною ефективністю при гальмуванні, відмінними показниками вантажопідйомності і довговічністю.

Можливість поліпшити зчеплення на льоду

В своєму «базовому »варіанті дана модель позбавлена шипів. Однак їх завжди можна встановити, для чого на протекторі передбачені спеціальні отвори для їх монтажу. За відсутності шипів зчеплення на льоду забезпечується за рахунок кількох тисяч ламелей, розташованих переважно в поперечному напрямку.

Спеціальна гумова суміш

Ще однією особливістю даної шини є фізико-хімічні властивості гумової суміші її протектора. Завдяки підвищеному вмісту силіки він залишається еластичним навіть при сильних морозах, що дозволяє йому забезпечувати надійне зчеплення на зледенілих покриттях.

Основні особливості шини Cooper Vanmaster

- «гібридний» дизайн протекторного малюнка поєднує в собі переваги , як V-образного, так і S-образного протекторів;
- численні ламелі покращують зчеплення на льоду і на снігу;
- можливість установки шипів;
- еластичний при низьких температурах компаунд поліпшує зчеплення на зледенілому покритті.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі