0

Continental Vanco 2 175/75 R16C 101/99R PR8

Код товару: 293785

Наявність: немає на складі

3 402 грн


сума: грн.
Виробник :Continental
Модель :Vanco 2
Ширина :175
Профіль :75
Діаметр :16
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :R (170 км / год)
Індекс навантаження (кг) :101 (825 кг) / 99 (775 кг)
Тип транспортного засобу :легковантажної
Посилення :C
Країна виробник :Чеська Республіка
Рік виготовлення шин :2022

Vanco 2

Опис шини Continental Vanco-2


Друга модель Continental Vanco - справжній подарунок для автолюбителів, що бажають отримати ідеальну шину для комерційного автотранспорту. Дана шина може витримувати величезні навантаження (до 1285 кг.), Має хорошу зносостійкість і низький рівень шуму з відмінним зчепленням на сухому і мокрому асфальті.

Нерідко, Vanco-2 можна зустріти в якості базових комплектацій на великому кількості нових іномарок. Дану шину не можна використовувати при низьких температурах. Вона втрачає свої якості при замерзанні.

Особливості шини Continental Vanco-2

У зовнішньому вигляді шини варто відзначити стандартний малюнок протектора для шин Continental. В першу чергу це 4-х реберний дизайн, що дозволяє шині максимально контактувати усіма ділянками з дорожнім полотном. Три поздовжні канавки дозволяють максимально ефективно виводити воду з-під плями контакту.

Склад гумової суміші даної автошини дозволив отримати дуже хороші показники при зчепленні і гальмуванні на мокрому асфальті.

Дану шину рекомендує встановлювати на комерційні легковантажні автомобілі іноземного виробництва: Volkswagen Crafter, Mercedes Sprinter і т.д.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі