0

Ovation V-02 205/70 R15C 106/104R

Код товару: 303445

Наявність: на складі 4 шт.

2 651 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Ovation
Модель :V-02
Ширина :205
Профіль :70
Діаметр :15
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :R (170 км / год)
Індекс навантаження (кг) :106 (950 кг) / 104 (900 кг)
Тип транспортного засобу :легковантажної
Посилення :C
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :

V-02

Опис шини Ovation V-02


Шина Ovation V-02 - це річна модель для використання на легкових автомобілях. В процесі виробництва даної шини фахівці компанії особливу увагу приділили стійкості і надійності. Так як шина виробляється на сучасному обладнанні за передовими технологіями, то має оптимальне співвідношення якість / ціна і відповідає всім миррове якісним стандартам. Унікальний малюнок протектора був розроблений з використанням компютерного моделювання, тому всі його елементи мають оптимальну форму та розташування. Два ряду центральних блоків забезпечують прекрасну курсову стійкість і впевнену зворотний звязок. Спеціально створена система ламелей, спільно з трьома широкими каналами, забезпечує швидке видалення води з плями контакту, запобігаючи акваплануванню.

Унікальні добавки в гумову суміш дозволили добитися відмінного зчеплення і збільшення плями контакту, в результаті чого підвищилася стійкість і керованість. Також шина Ovation V02 відрізняється підвищеною зносостійкістю. Для підвищення надійності був розроблений спеціальний каркас, виготовлений з підвищеної міцності корду. Тому водієві не варто побоюватися за свою безпеку при русі на великих швидкостях.

Поєднання великої кількості ламелей і оптимально підібраних елементів протектора забезпечують мінімальний звуковий ефект, що дозволяє комфортно пересуватися навіть при тривалих поїздках. Всі ці прекрасні технічні характеристики зробили шину дуже популярною серед власників легкових автомобілів.

Основні особливості Ovation V-02

- Прекрасні зчіпні характеристики, які вдалося отримати за рахунок використання спеціальної гумової суміші і унікального малюнка протектора ;
- Підвищений комфорт при русі отриманий в результаті використання великого кількостей ламелей;
- Відмінна прямолінійна стійкість забезпечується двома поздовжніми рядами блоків розташованих в центрі протектора.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі