0

Gislaved Ultra Speed 235/40 R18 95Y XL FR

Код товару: 301998

Наявність: немає на складі

2 806 грн


сума: грн.
Виробник :Gislaved
Модель :Ultra Speed
Ширина :235
Профіль :40
Діаметр :18
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :Y (300 км / год)
Індекс навантаження (кг) :95(690кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Рік виготовлення шин :

Ultra Speed

Опис шини Gislaved Ultra Speed


Шина Gislaved Ultra Speed - це сучасна модель, призначена для великих розкішних і сімейних автомобілів - в собі поєднує великий пробіг і оптимальні функції управління. Вона порадують автомобілістів люблять швидкість - її межа швидкість 300 км / ч.

Так як шина розрахована на їзду при досить великих швидкостях, то конструктори постаралися зробити її максимально надійною та безпечною. Шина відрізняється поліпшеною керованістю, підвищеною зносостійкість і низьким рівнем шуму. Підвищена стійкість була досягнута за рахунок нового профілю з подвійними блоками в бічних секціях, які зєднані спеціальними «стяжками». Шина UltraSpeed має підвищений термін експлуатації за рахунок збільшеної глибини протектора приблизно на 4%, а сучасний малюнок протектора зменшує рівень шуму, в результаті підвищується комфортність руху.

Масивні поздовжні канавки швидко виводять воду із зони контакту, зменшуючи аквапланування . Стійкість при проходженні різних поворотів, навіть на максимальних швидкостях, досягнута за рахунок «макроблоків» в плечових зонах шини. Підвищений пляма контакту центральній частині, використання спеціального гумового складу і плоский контур дозволяють значно збільшити термін експлуатації шини Gislaved Ultra Speed. Оптимізована жорсткість протектора і подвійних блоків дозволяють її використовувати навіть на важких завантажених мікроавтобусах. Знижений рівень шуму отриманий за рахунок наявності спеціальних канавок в бічних зонах, які розташовані в шаховому порядку. При розробці шини застосовувалися тільки кращі матеріали і останні досягнення шинної індустрії, тому шина має чудові експлуатаційні характеристики і якість. Якщо ви хоті мати дійсно надійну швидкісну шину ця шина буде відмінним вибором.

Відмінні риси Gislaved Ultra Speed

- Спеціально розроблений рисунок протектора дозволив отримати відмінні експлуатаційні характеристики;
-Спеціальні добавки в суміш гумову підвищили зносостійкість і зчіпні характеристики на мокрій дорозі;
- Підвищена глибина малюнка, збільшила період експлуатації шини;
- Спеціальна система ламелей дозволили зменшити звуковий ефект і підвищити зчеплення і гальмування.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі